Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda Hakeboom emotioneel door kappersbezoek: ‘Niet te beschrijven’

Linda Hakeboom emotioneel door kappersbezoek: ‘Niet te beschrijven’

Linda Hakeboom emotioneel door kappersbezoek: ‘Niet te beschrijven’

Linda Hakeboom staat op Instagram stil bij haar eerste kappersbezoek sinds tijden. En dat is niet zomaar, want haar korte coupe begint sinds de haaruitval door de chemotherapie te groeien. Plaats nemen in de kappersstoel maakt haar naar eigen zeggen dan ook erg emotioneel.

Ziekte

Linda ontdekte in augustus 2020 een knobbeltje in haar borst. Ze dacht dat het ‘vast niets’ zou zijn, maar het bleek om de meest agressieve vorm van borstkanker te gaan. Inmiddels gaat het goed met de 35-jarige documentairemaakster, die momenteel nog wel steeds onder behandeling is. Ze liet eerder weten aanvullende chemo te krijgen. “Omdat er altijd een kans is dat er ergens in mijn lichaam een kwaadaardige cel achtergebleven is.”

Nieuwe koppie

Op Instagram plaatst Linda Hakeboom nu een foto waarop ze haar nieuwe korte coupe toont. Haar haar groeit als kool en had dus zelfs al een knipbeurt nodig. “Nog steeds zo onbeschrijflijk blij met m’n nieuwe koppie ✨?”, aldus de televisiemaker.”Echt niet te beschrijven nog steeds”, vervolgt ze. Ze geeft haar volgers ook een korte gezondheidsupdate. “Het gaat nu sowieso weer iets beter met me, ik zit in de rustweek van de chemo en dat helpt heel erg. Dus ik ben nu blij met heel veel dingen”, aldus Linda.

Lees ook:

Haar Linda Hakeboom groeit weer en iedereen vindt het prachtig: ‘Je lijkt wel een Bond Girl, sexy dit!

Complimenten

Onder de foto stromen de lovende reacties en complimentjes binnen. Iedereen is te spreken over het korte kapsel van Linda. “Super mooi ben je”, schrijft actrice Sarah Chronis. Ook radiomaker Ruud de Wild reageert: “Soms maken lelijke ervaringen mensen nog mooier. Ook van buiten.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Shownieuws, Instagram | Beeld: Brunopress