Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Enorme klap voor Linda Hakeboom: presentatrice getroffen door borstkanker

Enorme klap voor Linda Hakeboom: presentatrice getroffen door borstkanker

Enorme klap voor Linda Hakeboom: presentatrice getroffen door borstkanker

Verdrietig nieuws voor Linda Hakeboom (34): via Instagram laat de presentatrice weten getroffen te zijn door borstkanker. Eerder ontdekte ze een knobbeltje, dat nu kwaadaardig blijkt te zijn.

Linda Hakeboom borstkanker

Op social media doet Linda haar verhaal. “Ik heb helaas slecht nieuws gekregen. Het knobbeltje dat ik ontdekte, blijkt kwaadaardig”, begint de brunette. “Ik heb borstkanker… dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier merk ik. De komende tijd gaan we veel onderzoeken doen om te kijken wat er moet gebeuren.”

Check jezelf!

Naast het heftige nieuws heeft Hakeboom een belangrijke boodschap voor haar volgers. “Ik weet dat dit een ver van je bed-show lijkt soms, maar dit kan echt iedereen overkomen. Daarom wil ik iedereen die dit leest nogmaals op het hart drukken: check jezelf! En als je iets voelt of wanneer je twijfels of je iets voelt, ga dan direct naar de huisarts.” Linda sluit af: “Al ben je er tien keer voor niks, dat is beter dan één keer te laat. Alsjeblieft, trek aan de bel. Hoe onbenullig het ook lijkt.”

Knobbeltje ontdekt

Een paar dagen geleden benadrukte Linda dit ook al, nadat ze een week eerder met haar volgers deelde voor een knobbeltje naar het ziekenhuis te moeten. “Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om direct naar de huisarts te gaan als je iets voelt. Niet stoer doen, er is geen enkele reden om niet aan de bel te trekken. Gelukkig is er in het overgrote gedeelte van de gevallen niks ernstigs aan de hand, maar better safe than sorry toch?”

Steun

Volgers van de presentatrice leven enorm met haar mee en steken haar een hart onder de riem. “Heel veel kracht toegewenst”, schrijft iemand. Een ander laat weten: “Potverdorie… sterkte Linda!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Afgelopen week vertelde ik dat ik voor een knobbeltje naar het ziekenhuis moest. Wat ongelooflijk hoeveel reacties daarop kwamen. Van mensen die het zelf hebben meegemaakt, tot mensen die op dit moment in behandeling zijn, tot mensen die iemand kennen in hun omgeving die er wel, of soms ook niet, op tijd bij was. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om direct naar de huisarts te gaan als je iets voelt. Niet stoer doen, er is geen enkele reden om niet aan de bel te trekken. Gelukkig is er in het overgrote gedeelte van de gevallen niks ernstigs aan de hand, maar better safe than sorry toch? En ps: zóveel dank voor alle lieve reacties ook! Ik moet nog eventjes verder onderzocht worden, maar er was niet direct reden tot paniek, dus ik ga er maar vanuit dat t onschuldig is. Ik ben hoe dan ook superblij dat t in de gaten gehouden wordt. Check jezelf! X

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

Beeld: Brunopress, Instagram