Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol vindt kritiek op dochter Noa heftig: ‘Dat is best pittig voor een meisje van 21’

Linda de Mol vindt kritiek op dochter Noa heftig: ‘Dat is best pittig voor een meisje van 21’

Linda de Mol vindt kritiek op dochter Noa heftig: ‘Dat is best pittig voor een meisje van 21’

Noa Vahle (21), de dochter van presentatrice Linda de Mol (57), is druk bezig met een carrière in de showbizz. Bij 3FM is ze co-presentator geweest en momenteel werkt ze bij de redactie van Veronice Inside. Noa krijgt veel kritiek te verduren als ‘dochter van’, wat moeder Linda lastig vindt om te zien. 

Kritiek op dochter Noa

Linda de Mol staat zelf al jaren in de schijnwerpers en dochter Noa Vahle wil haar graag achterna. De 21-jarige wil ook carrière maken in de entertainmentindustrie. Maar als ‘dochter van’ is het best lastig om aan de slag te gaan. Veel mensen verwijten Noa dat ze haar inmiddels aardig lopende carrière alleen maar te danken heeft aan haar familie. En mensen nemen op het internet geen blad voor de mond als ze hun mening delen.

“Dat voelt zij zelf ook wel en dat is best pittig hoor voor een meisje van 21 als je dat leest en hoort”, zegt moeder Linda tegen De Telegraaf. Linda is de kritiek die ze zelf krijgt wel gewend, ze werkt immers al jaren in de showbusiness. “Maar ja, ik heb hetzelfde meegemaakt. Ik ben ook heel jong begonnen.”

Lees ook
Chantal Janzen komt met nieuwe dramaserie over samengestelde gezinnen: ‘Familie is het allerbelangrijkste in mijn leven’

Harde werker

Linda is trots op haar dochter, die stevig in haar schoenen staat en hard werkt. Juist omdat ze een bekende moeder heeft, moet Noa harder werken, denkt Linda. “Dat heb ik ook altijd gehad en dat heeft iedereen die een bekende vader of moeder heeft. Die moet daar in eerste instantie tegen opboksen en dat zal zij ook moeten doen.”

Wel denkt Linda dat Noah de baan bij Veronica Inside niet had gekregen als ze niet de ‘dochter van’ was geweest. “Natuurlijk is het ook zo, laten we eerlijk zijn, dat ze die baan als redactielid bij VI niet gehad had waarschijnlijk als het niet mijn dochter was geweest. Hoewel, dat weet ik niet eens zeker eigenlijk. Maar ze zal het zelf moeten laten zien dat ze echt wat kan.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress