Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol noemt ‘Oh, wat een jaar!’-vervanging door Chantal ‘pijnlijk’ en dít vindt Janzen daarvan

Linda de Mol noemt ‘Oh, wat een jaar!’-vervanging door Chantal ‘pijnlijk’ en dít vindt Janzen daarvan

Linda de Mol noemt ‘Oh, wat een jaar!’-vervanging door Chantal ‘pijnlijk’ en dít vindt Janzen daarvan

Toen Linda de Mol (55) de overstap maakte van RTL naar Talpa, was er één programma dat ze noodgedwongen moest achterlaten. In tegenstelling tot ‘Miljoenenjacht’ en ‘Ik hou van Holland’ mocht ze ‘Oh, wat een jaar!’ niet meenemen naar haar nieuwe werkgever. De show blijft echter wel bestaan, maar met een nieuwe presentatrice: Chantal Janzen (41). Dat zij het stokje overneemt, valt bij Linda niét in goede aarde. 

‘Pijnlijk’ voor Linda de Mol

Eerder deze week liet Albert Verlinde (59) zich in Shownieuws uit over de switch van presentatrices. Hij wist te melden dat Linda het “heel erg” zou vinden. “Haar hart zit in het programma, want ze ontwikkelt alle programma’s mee. Dat doet au.”

Steek onder water

Linda gaf daarbij ook haar ongezouten mening bloot over de keuze van RTL. “Ja, daar vind ik een heleboel van, maar ik wil er niets over zeggen”, aldus de Mol in het entertainmentprogramma. Toch kon ze het niet laten om Chantal een steek onder water te geven. “Het is pijnlijk en het enige wat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik dat niet gedaan had, maar formeel mag het door een uitspraak van de rechter, dus dan moet je je erbij neerleggen. Zeker in de huidige tijd zijn er ergere dingen waar mensen zich druk over maken, dus ik ga het een plek geven.”

Reactie Chantal Janzen

Waar Linda een sneer terug kon verwachten van Chantal, houdt de nieuwe Oh, wat een jaar!-presentatrice wijselijk haar mond. De blondine wil namelijk “niet meer olie op het vuur gooien”, zo vertelt Luuk Ikink in RTL Boulevard na een gesprek met Janzen. “Ze laat het bij het persbericht van afgelopen week.”

Het nieuwe ‘Oh, wat een jaar!’

Middels dat persbericht werd bekendgemaakt dat Chantal het nieuwe gezicht wordt van Oh, wat een jaar! en daarmee Linda de Mol gaat vervangen. Naast Chantal is Carlo Boszhard het tweede nieuwe gezicht in het derde seizoen. Hij is de vervanger van Jeroen van Koningsbrugge als een van de teamcaptains. De tweede captain blijft Ruben Nicolai.

Álle talenten Chantal

RTL-baas Peter van der Vorst liet daarbij weten “ontzettend blij” te zijn dat Janzen de nieuwe presentatrice van het programma is. “In dit sterke en vrolijke format komen al haar talenten tot hun recht: presenteren, zingen, dansen en acteren. En dat alles met een gezonde dosis humor en zelfspot. Daarnaast weet ik zeker dat zij in staat is om de enthousiaste captains Ruben en Carlo een beetje in toom houden.”

Logische stap in carrière

Chantal noemde het een eer dat ze was gevraagd voor Oh, wat een jaar! door Peter. “Een show waarin mijn liefde voor zang, dans en presenteren samenkomt, is niet alleen een prachtig vooruitzicht, maar ook een logische stap in mijn carrière bij RTL. Ik kan niet wachten om er samen met Ruben en Carlo een geweldig feest van herkenning voor de kijker van te maken.”

Lees ook
(K)instaproof: Chirurgie-experts vermoeden cosmetische misser bij Chantal Janzen

Najaar 2020

De opnames voor het derde seizoen van Oh, wat een jaar! starten deze zomer. De nieuwe reeks moet dit najaar te zien zijn. In de zomer worden nog herhalingen van het tweede seizoen uitgezonden. Hieronder zie je hoe Oh, wat een jaar! eruitzag met Linda de Mol als presentatrice, en toen nog Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge als teamcaptains:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl, ANP | Beeld: Brunopress