Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Mis je ‘Familie Kruys’ al? Geen nood: Linda de Mol komt met nieuwe dramaserie

Mis je ‘Familie Kruys’ al? Geen nood: Linda de Mol komt met nieuwe dramaserie

Mis je ‘Familie Kruys’ al? Geen nood: Linda de Mol komt met nieuwe dramaserie

‘Gooische Vrouwen’, ‘Divorce’, ‘Familie Kruys’ en ‘De K van Karlijn’. Stuk voor stuk tv-successen van de hand van Linda de Mol. Zin in nog meer van die smakelijke televisie? Dat komt goed uit, want de koningin van ‘Hillywood’ heeft aangekondigd met een gloednieuwe serie te komen.

Voorjaar opnames

Eigenlijk wil Linda er nog helemaal niet zoveel over kwijt, dus hoe de titel luidt, kunnen we je nog niet vertellen. Wel dat de opnames komend voorjaar beginnen. “Het is een miniserie van vier afleveringen”, vertelde de presentatrice maandag aan Shownieuws.

‘Heel erg spannend’

“Het is voor SBS6. Ik speel er zelf in en ik werk voor SBS, dus dan gaat het naar SBS6.” De presentatrice wil verder niets loslaten over het nieuwe project. “Het is een nieuwe serie en het is heel erg spannend. Meer zeg ik er niet over.”

K van Karlijn

Op dit moment is op Net5 de serie De K van Karlijn te zien, ook eentje uit Linda’s koker dus. De serie gaat over Karlijn, gespeeld door Tjitske Reidinga, die hoort dat ze borstkanker heeft. De gedachte dat het wel eens fout af zou kunnen lopen, vermijdt ze met humor en ironie. Karlijn doet er alles aan om te voorkomen dat haar hele leven met haar man Victor (Ali Ben Horsting) en zoon Thijs (Kit Verboom) alleen nog maar om haar ziekte draait. Ze vindt het moeilijk om hulp te accepteren en ontsnapt het liefst met haar beste vriendin Ellen (Fockeline Ouwerkerk) om een fles Pinot Grigio leeg te drinken. Ook Freek Bartels, Rifka Lodeizen, Joke Bruijs en Gijs de Lange verschijnen in de serie.

Lees ook
Tjitske Reidinga onthult vlak voor start nieuwe dramaserie ‘De K van Karlijn’: ‘Ik had blaaskanker’

Ziek zijn

Pal voor de start van de serie biechtte Tjitske in een interview op in het verleden zelf te zijn gediagnostiseerd met kanker. Zes jaar geleden werd blaaskanker bij de actrice ontdekt. Ze besloot hier niet over te vertellen in de media en het nieuws enkel te delen met familie en goede vrienden. Na jarenlang zwijgen leek het Tjitske, door haar rol in de nieuwe Net5-serie over het onderwerp, een mooi moment om haar ervaring met de ziekte te delen met de rest van de wereld.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

De trailer van ‘De K van Karlijn’:

Bron: Story | Beeld: BrunoPress