Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol reageert op commotie over Hugo de Jonge op LINDA cover: ‘Je doet het niet snel goed’

Linda de Mol reageert op commotie over Hugo de Jonge op LINDA cover: ‘Je doet het niet snel goed’

Linda de Mol reageert op commotie over Hugo de Jonge op LINDA cover: ‘Je doet het niet snel goed’

Onlangs bracht Linda de Mol (57) haar tijdschrift uit met een bijzondere cover, met daarop diverse mensen die in 2021 spraakmakend waren. Een extra grote uitklapbare cover waarop ook minister Hugo de Jonge (44) stond. Veel critici en Nederlanders vonden dit niet kunnen. Linda de Mol reageert voor het eerst op alle commotie.

De cover met de coronaminister maakte de tongen los. De Mol reageert voor het eerst in de VARAgids.

Gezichtsbepalend

“Tsja. We hadden voor het nummer Oh wat een jaar mensen uitgenodigd die in 2021 gezichtsbepalend waren en die iets bijzonders hadden meegemaakt. Onder anderen André van Duin, Raven van Dorst, Rob Kemps, Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren en Edsilia Rombley”, vertelt Linda. “Als bladenmaker willen we de mooiste cover maken. (…) Je doet het niet snel goed. Maar dat geldt voor meer dingen momenteel, daar moeten we maar mee leren leven.”

Lees ook
Opnieuw een break-up? Marco Borsato draagt zijn trouwring niet meer

Kritiek

Dat kritiek er eenmaal bij hoort, dat weet de presentatrice wel, maar toch had ze zoveel commotie niet verwacht. Ze heeft dan ook na de publicatie en al de kritiek nog even contact opgenomen met minister De Jonge. “We hadden iets van ophef verwacht, maar dat het zo heftig zou zijn”, vertelt de presentatrice. “Ik dacht bij sommige journalisten nou nou… Zeker omdat we vrij snel hebben uitgelegd: die cover is geschoten in een tijd dat de strenge maatregelen er niet waren, hij en Ollongren hebben niet de hele dag vrolijk lopen poseren in glamourkleding, maar waren amper een uurtje bezig. En zoals de twee zelf zeiden: we praten met de Volkskrant, Nieuwsuur en ook met LINDA”, aldus De Mol.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP