Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol en Jeroen Rietbergen reageren op overspel-geruchten

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen reageren op overspel-geruchten

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen reageren op overspel-geruchten

Linda de Mol (57) en Jeroen Rietbergen (50) zijn happier dan ooit. In 2013 ging een gerucht rond dat Jeroen een affaire zou hebben gehad met Renée Gunning. Zij was destijds 23 en deed mee aan de realityserie Echte Gooische Meisjes. Ondanks dat Linda de roddels niet geloofde, zorgde de publieke druk voor spanningen in hun relatie. Die periode hebben ze nu definitief achter zich gelaten.

Telefoontoegang

Aan Story vertelt Linda: “We hebben elkaars toegangscodes, voor het gemak. Als zijn telefoon dichterbij ligt dan de mijne, en ik even iets wil opzoeken of een foto wil maken. Wij hebben geen geheimen voor elkaar. Tenzij Jeroen een tweede telefoon heeft, maar daar ga ik niet vanuit.” Deze opmerking van Linda toont duidelijk aan dat ze Jeroen vertrouwt.

Lees ook:
Linda de Mol deelt haar grootste angst: ‘Ik leef nu veel bewuster’

Affaire ontkend

Zowel door Jeroen als door Renée is de affaire altijd ontkend. Renée vertelde er zelfs over in het magazine van Linda. “Ik heb nooit gezegd dat ik de minnares van Jeroen Rietbergen ben of ooit ben geweest. Ik heb ook nooit een intieme relatie met Jeroen gehad.” Renée heeft Jeroen en Linda ooit ontmoet in de winkel van haar moeder. Zij kwamen elkaar weleens tegen in de winkel of op de hockeyclub, maar nooit heeft ze bewust afgesproken. “Jeroen heeft op mijn verzoek voor mij en mijn vriendin tickets voor een concert van Marco Borsato geregeld. Dat is de reden waarom ik in het bezit was van zijn telefoonnummer. Ik heb zelf ervaren hoe pijnlijk het is als je partner vreemdgaat. Alleen al hierom zou ik nooit een affaire beginnen met iemand die een relatie heeft”, aldus Renée in LINDA.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress