Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol komt in september weer terug bij LINDA. magazine

Linda de Mol komt in september weer terug bij LINDA. magazine

Linda de Mol komt in september weer terug bij LINDA. magazine

Linda de Mol stopte in januari met al haar werkzaamheden voor televisie en haar blad LINDA. Eerder werd bekend dat ze in september weer Miljoenenjacht gaat presenteren. Vandaag werd bekend dat ze ook vanaf 21 september weer terug is bij haar magazine. 

Linda terug bij LINDA.

Vanwege het The Voice-schandaal, waar haar (inmiddels) ex-vriend Jeroen Rietbergen bij betrokken was, besloot Linda een tijdje van de radar te verdwijnen. Ze legde al haar televisiewerkzaamheden neer. Ook schreef ze voor haar eigen tijdschrift geen editorials meer en was ze niet te zien op de covers.

Vanaf 21 september zal Linda de Mol weer op de cover te zien zijn. Ze schrijft dan ook weer zoals vanouds haar editorial, vertelt LINDA.-hoofdredacteur Karin Swerink. Linda zal echter niet meer op elke cover verschijnen. “We waren al een tijdje aan het nadenken over andere covers, zonder Linda. Dat hebben we een keer gedaan met Michelle Obama en met het bikininummer. Daar waren we dus al mee bezig, maar de gebeurtenissen hebben dit proces wel versneld”, vertelt Karin.

Lees ook
De dochter van Linda de Mol is smoorverliefd (en zo ziet haar vriend eruit)

Wat het thema wordt van LINDA. 219, het eerste nummer waarop Linda weer te zien zal zijn, is nog onbekend. “We zijn nu aan het nadenken hoe we dat gaan doen. Wat wil Linda vertellen? Misschien gaat ze wel helemaal niets vertellen. We hebben veel goede ideeën, maar daar kunnen we uiteraard nog niks over zeggen”, laat Karin weten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress