Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol houdt het niet droog bij eerste aflevering ‘Miljoenenjacht’

Linda de Mol houdt het niet droog bij eerste aflevering ‘Miljoenenjacht’

Linda de Mol houdt het niet droog bij eerste aflevering ‘Miljoenenjacht’

Dit weekend zal Linda de Mol eindelijk weer op televisie verschijnen na een mediapauze, ze gaat dan weer Miljoenenjacht presenteren. Het belooft een emotionele eerste aflevering te worden. 

De presentatrice maakt komend weekend haar comeback na een pauze van meer dan een half jaar. Tijdens de eerste aflevering van Miljoenenjacht zegt ze kort iets over de afgelopen tijd.

Linda bij Miljoenenjacht

Aran Bade laat in RTL Boulevard weten dat de presentatrice wel iets vertelt over de roerige tijd die ze achter de rug heeft.

“Ze zei dat ze een heel zware zomer had gehad, maar aan haar fans had ze heel veel steun gehad. Ze heeft daarover echt haar dank uitgesproken.”

Ook kreeg Linda een staande ovatie van het publiek. Ze moest toch een traantje wegpinken tijdens dit bijzondere moment. “Ze zei: ‘Ik had me voorgenomen om niet te gaan huilen, maar ik hou het niet droog.'”

Lees ook
Dochter vertelt hoe het écht met Linda de Mol gaat

De presentatrice gaat verder niet dieper in op de zware tijd en haar breuk met Jeroen Rietbergen, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Miljoenenjacht is zondag om 20:00 te zien bij SBS6.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress