Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn uit elkaar: ‘Ik zit in een verschrikkelijke nachtmerrie’

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn uit elkaar: ‘Ik zit in een verschrikkelijke nachtmerrie’

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn uit elkaar: ‘Ik zit in een verschrikkelijke nachtmerrie’

De relatie tussen Linda de Mol (57) en partner Jeroen Rietbergen (50) is over en uit. Linda laat na alle commotie en ophef rondom The Voice of Holland eindelijk van zich horen met een statement op de LINDA-website.

Relatie Linda en Jeroen is over

Linda de Mol had nog niks van zich laten horen na het The Voice of Holland-schandaal. Vandaag laat ze in een statement op de website van LINDA weten dat haar relatie met Jeroen Rietbergen is verbroken. Jeroen werd beschuldigd van seksueel ongepast gedrag en erkende dat hij schuldig was.

“Lieve allemaal. Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet. Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten”, schrijft de presentatrice.

“Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is”, sluit ze haar bericht af.

Lees ook
Zangeres Anouk gaf opvallend advies in College Tour: ‘Als er moet worden geneukt, wordt er geneukt’

Ongepast gedrag Jeroen

Jeroen liet in een eerder statement weten dat zowel de programmamakers als Linda de Mol wisten van het ongepaste gedrag wat hij vertoonde op de werkvloer. “Vanaf het moment dat ik door mijn opdrachtgever streng ben aangesproken op mijn gedrag. Ik heb toen met grote schaamte mijn vrouw op de hoogte gesteld. Dat heeft tot gevolg gehad dat onze relatie is beëindigd en wij uit elkaar zijn gegaan, met veel verdriet voor mijn gezin”, schreef hij in zijn verklaring.

Noch de medewerkers van The Voice, noch Linda de Mol zelf hebben ooit over deze wanpraktijken gesproken. Veel mensen vinden het stuitend dat de presentatrice dit in de doofpot heeft gestopt en nooit iets heeft gezegd over deze kwalijke gebeurtenissen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: BrunoPress