Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Buurtgenoten bevestigen: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn weer samen

Buurtgenoten bevestigen: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn weer samen

Buurtgenoten bevestigen: Linda de Mol en Jeroen Rietbergen zijn weer samen

Er gingen al een tijdje geruchten dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer samen zouden zijn. De twee gingen maanden geleden uit elkaar, nadat Jeroen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Weekblad Story besloot met buren van Linda te gaan praten.

Linda en Jeroen weer samen

Linda de Mol wees Jeroen Rietbergen een aantal maanden geleden de deur toen de berichten over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland naar buiten kwamen. Yvonne Coldeweijer zei een aantal weken geleden dat Linda en Jeroen toch weer bij elkaar zijn. De manager van Linda ontkende dit gerucht echter.

Weekblad Story besloot op onderzoek uit te gaan. Het tijdschrift vroeg diverse buren en en intimi om meer informatie. Volgens het blad heeft Linda Jeroen vergeven en wil ze hem terug. “Het is bizar, maar waar”, zegt een ‘goede bekende’ van Linda tegen Story. “Iedereen in het Gooi is verbijsterd. (…) Niemand kan er met zijn pet bij. Eigenlijk hoopt iedereen dat Linda zich alsnog bedenkt. Maar ze zien elkaar geregeld.”

Buurtbewoners hebben Jeroen vaak gespot rondom het huis van de presentatrice. “Ik zie hem geregeld de code van het hek intoetsen als hij met de fiets is weggeweest”, aldus een buurman van Linda.

Lees ook
De terugkeer van Linda de Mol: dit is wat we tot nu toe weten over haar comeback

Nóg een gerucht

Roddelkoningin Yvonne kwam een aantal dagen geleden met nog een gerucht, namelijk dat Jeroen het bed zou hebben gedeeld met Ilse DeLange, die nota bene een buurvrouw is van Linda.

Een kennis van Linda vertelt hierover het volgende aan Story: “Linda heeft deze geruchten ook gehoord. Ze heeft Jeroen hiermee geconfronteerd en hij ontkent alles. Niemand weet of het echt gebeurd is, maar Linda gelooft Jeroen die gezegd heeft dat er nooit iets is gebeurd. Ze twijfelt niet aan hem. Voor velen is dat onbegrijpelijk.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediacourant, Story | Beeld: Brunopress