Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol reageert op Photoshop-geruchten over ’te slanke’ bikinifoto

Linda de Mol reageert op Photoshop-geruchten over ’te slanke’ bikinifoto

Linda de Mol reageert op Photoshop-geruchten over ’te slanke’ bikinifoto

Linda de Mol heeft zichzelf deze week naar eigen zeggen op haar allerkwetsbaarst getoond. Op de cover van haar blad schittert de 56-jarige presentatrice in enkele een zwarte bikini om een statement te maken in het kader van #bodypositivity. Linda wordt door velen gecomplimenteerd om haar lef en mooie lijf, maar er wordt ook ernstig getwijfeld aan de echtheid van de foto.

Linda de Mol slanker geshopt

De presentatrice, die tevens haar gewicht onthulde, zegt tegen LINDA.nl veel reacties te hebben ontvangen op de foto. Het grootste deel van die reacties was positief, maar toch zijn er ook mensen die hun bedenkingen hebben bij de foto. “Wat betreft de suggesties dat er sprake zou zijn van Photoshop (sommigen beweerden zelfs dat er een heel ander lichaam aan mijn hoofd geplakt is) kan ik garanderen dat ik absoluut niet slanker of strakker geshopt of hoe dan ook veranderd ben”, zegt de presentatrice.

‘Dit is mijn lijf’

“Het kan niet, die best dunne armen met dat brede onderlijf”, schreef iemand. Anderen schreven: “Waarom geloof ik niet dat jij dit bent? Waarom verberg je op tv altijd alles met wijde kleren?”, “Photoshop is weer goed gelukt” en “Natuurlijk is dit niet het lichaam van Linda”. De presentatrice reageert: “Dan zou dit zijn doel natuurlijk ook compleet voorbij schieten. Het idee alleen al: aandacht besteden aan body positivity en dan met een bewerkte foto aankomen. Tja, dat is dus mijn lijf. Als ik had gephotoshopt, had ik mezelf wel een taille gegeven.”

Lees ook
Linda de Mol (56) maakt ongekend statement: presentatrice poseert bijna-bloot in bikini

Doel bereikt

De Mol vindt toch dat ze haar doel bereikt met de cover. Ze krijgt namelijk reacties van vrouwen die zich meer in haar foto dan in een van een afgetraind model kunnen vinden en hun eigen onzekerheden willen overwinnen. “Heel fijn om te lezen, en precies wat de bedoeling van deze cover was, want ik vond het echt doodeng om op mijn leeftijd en met mijn maatje in bikini te poseren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress