Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol deelt haar grootste angst: ‘Ik leef nu veel bewuster’

Linda de Mol deelt haar grootste angst: ‘Ik leef nu veel bewuster’

Linda de Mol deelt haar grootste angst: ‘Ik leef nu veel bewuster’

Vanaf deze week is Linda de Mol weer te zien op het grote doek. De bioscoopfilm Alles op tafel zal volgens Linda de tongen flink los maken. In de film worden de telefoons op tafel gelegd en moet álles wat binnenkomt met elkaar gedeeld worden. In De Telegraaf deelt Linda haar persoonlijke angsten.

Gezondheid

Linda’s grootste angst is ziek worden. Hoewel ze fit en kerngezond is, neemt ze haar gezondheid niet voor lief. Dit heeft te maken met haar ouders. “Mijn vader kreeg kanker, mijn moeder Alzheimer. Dat was heel cru: zij kon hem mentaal niet meer steunen, terwijl hij fysiek niet langer in staat was haar bij te staan”, aldus Linda in De Telegraaf.

Aftakelen

De gezondheid van haar ouders ging snel achteruit. Daar schrok Linda van: “Hun aftakeling is wel een enorm schrikbeeld. Voor iemand als ik, die in de basis een enorme controlfreak was, blijft het lastig om te accepteren dat je dat niet in de hand hebt. Je kunt nóg zo hard je best doen, uiteindelijk beslist het lot. Daar zul je mee moeten dealen. Hoe dat ook uitpakt.”

Lees ook
De Morero’s herenigd! Dít is de eerste trailer van de heerlijke nieuwe film van Linda de Mol

Gezond blijven

Als ze het druk had, at ze slecht en kwam slapen later wel weer. “Nu leef ik veel bewuster. Ik slik multivitaminen, moet van mezelf twee keer per week sporten, eet minder vlees, doorloop geregeld een check-up”, aldus Linda in De Telegraaf. “Want,” besluit ze, “ik wil heel graag oud worden, maar dan wel gezond en fit.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Libelle