Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verbreekt Lil Kleine het contactverbod met Jaimie Vaes? Beide zijn gezien op hetzelfde huwelijk

Verbreekt Lil Kleine het contactverbod met Jaimie Vaes? Beide zijn gezien op hetzelfde huwelijk

Verbreekt Lil Kleine het contactverbod met Jaimie Vaes? Beide zijn gezien op hetzelfde huwelijk

Het Laatste Nieuws laat weten dat zowel Lil Kleine (27) als Jaimie Vaes (32) zijn gespot op het huwelijk van de Belgische horeca-uitbater Vincent van Trier (39) en zijn kersverse vrouw en modeontwerpster Cilem Tunc (29).

Een contactverbod

Nadat Lil Kleine is opgepakt voor het mishandelen van Jaimie Vaes hebben de twee geen contact meer gehad. De relatie is inmiddels einde verhaal, vertelde Jaimie bij Khalid & Sophie. De rechter legde Jorik een contactverbod met Jaimie op, als voorwaarde van het in vrijheid wachten op de behandeling van de zaak.

Beide op het huwelijk

Op het Instagram account van roddelkoningin Life of Yvonne is te zien dat zowel Lil Kleine als Jaimie Vaes aanwezig waren op het huwelijk. Lil Kleine trad ook op en Jaimie staat op de foto met de bruid en haar vriendinnen. Ook was op social media te zien dat het huwelijk meerdere dagen duurde. Jaimie was aanwezig op dag 1 en Lil kleine op dag 2. Dit heeft dus waarschijnlijk te maken met het contactverbod tussen Jorik en Jaimie.

De tekst gaat verder onder de foto’s. 

Lil KleineJaimie Vaes

Lees ook
Chillt de Tinder Swindler met Lil Kleine en Martin Garrix?

Flink prijskaartje

De locatie van het grote feest was in de Handelsbeurs in Antwerpen. Er hing een flink prijskaartje aan het huwelijk. Chef Salt Bae werd ingehuurd. Hij komt normaliter voor een bedrag van ongeveer €300.000. Topchef Roger van Damme heeft de bruidstaart gemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress