Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nog samen of einde verhaal? Lil’ Kleine onthult reden achter ontvolgen van Jaimie op Instagram

Nog samen of einde verhaal? Lil’ Kleine onthult reden achter ontvolgen van Jaimie op Instagram

Nog samen of einde verhaal? Lil’ Kleine onthult reden achter ontvolgen van Jaimie op Instagram

Nadat Lil’ Kleine (25) en zijn geliefde Jaimie Vaes (30) terugkeerden van hun twee maanden ‘quarantaine’ in Dubai, werd er volop gespeculeerd over hun relatie. De twee hadden immers al een lange tijd geen foto’s van hen samen meer gedeeld én volgden elkaar niet meer op Instagram. Fans van de rapper zetten hier meteen hun vraagtekens bij en er werd dan ook volop gespeculeerd over een breuk. Het stel reageerde hier al op door wat liefdevolle kiekjes online te gooien, maar nu heeft Jorik Scholten – zoals Lil’ Kleine echt heet – er voor de camera op gereageerd.

Reactie Lil’ Kleine breukgeruchten

Lil’ Kleine begrijpt niet dat er volop wordt gespeculeerd over een mogelijke breuk tussen hem zijn verloofde Jaimie Vaes. “Ik ben nog steeds samen met mijn vrouw, we hebben geen ruzie”, aldus de voormalig coach van The Voice of Holland.

Kinderachtig

De geruchtenmolen kwam op gang toen eind vorige maand duidelijk werd dat de rapper Jaimie had ontvolgd op Instagram. Tegen RTL Boulevard-presentatrice Veronica van Hoogdalem zegt hij daarover: “Volgens mij in dit leven, 2020, heb jij ook weleens iemand ontvolgd, of heb jij ook weleens ruzie met je vriend. Dan zeg je: ‘ik ontvolg je’ of ‘ik haal een foto weg’. Dat gebeurt gewoon, meer was het niet. Ik vind het zo kinderachtig om het uit te leggen, maar dat was het. Meer niet.”

‘Nog steeds populair’

Toch kan Jorik er ook wel een positieve kant van inzien. “Het is goed om te weten dat ik in de gaten wordt gehouden. Dat ik nog steeds populair ben en dat ze belangrijk vinden om te weten wat ik doe.”

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Even leek het erop alsof Lil’ Kleine en Jaimie uit elkaar waren. #rtlboulevard

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Twijfelachtige reactie

Kort nadat de geruchten ontstonden, deed het management van Lil’ Kleine een (twijfelachtige) uitspraak over alle roddels. “Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet”, klonk de reactie in RTL Boulevard. “Niks aan de hand dus.” Niet veel later besloot het stel het heft in eigen handen te nemen en een einde te maken aan de ‘onzin’. Dit deden ze door beiden een romantische foto te delen; iets wat de twee al een lange tijd niet meer hadden gedaan.

Lees ook
Diep in de zee: Lil Kleine en Jaimie Vaes geven uitzinnig verjaardagsfeest voor baby Lío (1)

Verloving

De rapper en Jaimie zijn al samen sinds 2017. In augustus 2018 vroeg Lil’ Kleine zijn vriendin ten huwelijk tijdens haar verjaardagsfeestje op Ibiza. Hun huwelijk zou in 2019 plaatsvinden, maar werd een jaar uitgesteld vanwege gezinsuitbreiding datzelfde jaar. Eerder deze maand mocht zoontje Lío Zion zijn eerste kaarsje uitblazen op de verjaardagstaart, en uiteraard werd dat groots gevierd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nights w/ you ??

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Niet lullen, zakken vullen. ?♥️

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Family first

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Twinning met m’n favorietje ?

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram