Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lil Kleine laat sinds lange tijd weer van zich horen op Instagram

Lil Kleine laat sinds lange tijd weer van zich horen op Instagram

Lil Kleine laat sinds lange tijd weer van zich horen op Instagram

Lil Kleine heeft in de nacht van zondag op maandag voor het eerst in weken een foto van zichzelf op Instagram Stories geplaatst. Het is een selfie met muzikant Gordo, die zondag optrad op het festival Tomorrowland. Ook wordt hij steeds vaker out and about gespot in Amsterdam.

Lil Kleine hulde zich de laatste maanden in stilzwijgen, sinds het Openbaar Ministerie onderzoek naar hem doet wegens zware mishandeling van zijn toenmalige verloofde, Jaimie Vaes.

Mishandeling Jaimie

Jorik werd toen aangehouden nadat er beelden naar buiten waren gekomen waarop te zien was dat hij Vaes met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Vlak na het incident brak Jaimie met Lil Kleine. Kort voor het incident werd de rapper nog veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur voor het mishandelen van een man in een nachtclub in Amsterdam. Jaimie liet begin april in een interview bij Khalid & Sophie weten dat zij aangifte tegen haar ex had gedaan.

Lees ook
Jaimie Vaes is klaar met ex en zet streep door Lil Kleine-tatoeage

Geen contact meer met Lío

Het Openbaar Ministerie stelde eind juni dat het onderzoek naar de zaak nog steeds loopt. Jaimie Vaes meldde in juni in RTL Boulevard dat zij en Lil Kleine elkaar niet meer zien. Ook heeft Jorik geen contact meer met hun kind Lío. Het is onduidelijk of deze restrictie is opgelegd door de politie of dat de twee exen hier zelf voor gekozen hebben.

Managementbureau NAMAM, dat Lil Kleine jarenlang vertegenwoordigde, haalde de rapper na het incident van de website. Maar officieel brak het bureau nooit met hem. NAMAM weigert sinds februari stelselmatig vragen over de zaak en hun cliënt te beantwoorden. Ook Jaimie werd jarenlang door NAMAM, het bureau van ondernemer Nathan Moszkowicz, vertegenwoordigd.

Bekijk hieronder de Instagram Story van Lil Kleine:

Lil Kleine Instagram

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress