Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Van Dubai naar ‘you, bye’? ‘Lil Kleine en verloofde Jaimie Vaes uit elkaar’

Van Dubai naar ‘you, bye’? ‘Lil Kleine en verloofde Jaimie Vaes uit elkaar’

Van Dubai naar ‘you, bye’? ‘Lil Kleine en verloofde Jaimie Vaes uit elkaar’

Al op z’n vijftiende liet hij de vijf jaar oudere Jaimie weten dat zij ooit zijn vrouw zou worden. Ze kregen een kind, kochten de meest luxueuze villa ever aan de Amsterdamse grachten en overleefden ogenschijnlijk ‘fluitend’ twee maanden coronaquarantaine in Dubai. Maar mogelijk is de werkelijkheid minder rooskleurig dan het lijkt: zijn Lil’ Kleine (25) en zijn verloofde uit elkaar?

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar?

Na al die weken samen met hun zoontje in quarantaine in een luxe hotel in Dubai zou hun relatie volgens geruchten in zwaar weer zijn geraakt. De vermoedens van een relatiebreuk zijn ontstaan doordat het stel ineens stopte met het delen van romantische foto’s en video’s van elkaar. Het laatste gezinskiekje dat Lil’ Kleine stamt van 6 april, Jaimie (30) deelde zelfs op 5 februari voor het laatst een foto van haar en Jorik, zoals de rapper echt heet. Toch zagen we de twee in het zonnige Dubai vaak in elkaars Stories voorbijkomen, maar eenmaal terug in Amsterdam is het verdacht stil op the Gram.

Ontvolgd op Instagram

Het gerucht lijkt te worden bevestigd door het feit dat Lil’ Kleine en Jaimie elkaar niet meer volgen op Instagram. Hoewel de breuk nog niet is bevestigd – het stel houdt de lippen stijf op elkaar – is dit wel een sterke aanwijzing. Als er geen vuiltje aan de lucht zou zijn, hadden de twee ook geen reden om elkaar te verwijderen van social media.

Opvallende timing

Daarnaast valt uit Lil’ Kleine’s jongste hit Jongen van de straat op te maken dat het echt niet alleen maar koek en ei is tussen de twee. Een stukje van de tekst: “Je bent al vaker weggelopen. Soms terecht, maar soms niet nodig. De spanning is al om te snijden en dat gevoel wil ik niet meer.” En: “Terug naar waar wij ooit begonnen. Kan daar alleen maar over dromen. Zonder onweer, zonder donder.” In het refrein zingt Kleine: “Laat me niet gaan. Ik ben een jongen van de straat, als je mij hier achterlaat.”

‘Gevlucht’ van huis

Ondertussen zijn ook Jaimie’s posts en Stories verdacht. Bij een bikinifoto van gisteren geeft ze aan “klaar te zijn voor Ibiza 2020”. Nu lijkt de kans klein dat ze tijdens de coronacrisis naar Ibiza is gevlucht, maar wellicht probeert ze mentaal wel te vluchten voor ’thuis’. In haar Stories zien we een dj-mengpaneel, horen we dancemuziek en wordt er druk gewapperd met een Pacha-waaier, van één van de bekendste clubs op het Spaanse eiland. Ze lijkt veel tijd te spenderen met vrienden als Koen Kardashian, Jorik is in geen velden of wegen te bekennen. Een andere foto van gisteren doet wel weer vermoeden dat Jaimie richting de Spaanse zon vertrokken is. Daarop bevindt ze zich duidelijk in het buitenland, samen met Lío op een gehuurd beach bike.

Ouderwetse rolverdeling

Vorige week vertelde Kleine aan tafel bij Beau nog dat de verdeling van de huishoudelijke taken thuis redelijk ouderwets is. Hij zorgt voor inkomsten, Jaimie zorgt voor ‘papa’ en zoon Lío. “Mijn vrouw doet heel veel en die doet dat heel goed.” Toen Beau ervan uitging dat hij zich niet aan het verschonen van luiers waagt, verdedigde de rapper zich: “Als er tien op een dag vervangen worden, heb ik er twee of één gedaan, en heeft zij er negen gedaan. Ze houdt wel net zo goed rekening met mij als ik met haar, maar ze zegt wel af en toe: hé pik, nu doe jij het effe.”

Lees ook
Gezin Lil’ Kleine onder vuur om luxe vakantie tijdens coronacrisis (maar snapt zelf probleem niet)

Verloving

De rapper en Jaimie zijn al samen sinds 2017 en laten ons via social media vaak zien hoe verliefd ze zijn op elkaar. In augustus 2018 vroeg Lil’ Kleine zijn vriendin ten huwelijk. De twee waren samen op Ibiza, waar de rapper tijdens het verjaardagsfeestje van Vaes op één knie ging. In het voorjaar van 2019 werd zoontje Lío Zion geboren. Over ongeveer twee weken viert het ventje zijn eerste verjaardag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ibiza season 2020 ✔️ Readyyyyy ??

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?♥️

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Drie jaar geleden bracht ik ‘ALLEEN’ uit, een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven. Drie jaar later kijkt die jongen van de straat terug op de periode sinds het laatste album en zie ik hoe die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen. Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt. Hoe jullie ‘JONGEN VAN DE STRAAT’ ontvangen vult m’n hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen. Tot die tijd gun ik jullie geluk en gezondheid. Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt kan richten op hen die je compleet maken, de gene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen. JS

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress