Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gearresteerd op Ibiza: ‘Lil Kleine slaat hotelkamer én verloofde kort en klein in bijzijn van zoontje’

Gearresteerd op Ibiza: ‘Lil Kleine slaat hotelkamer én verloofde kort en klein in bijzijn van zoontje’

Gearresteerd op Ibiza: ‘Lil Kleine slaat hotelkamer én verloofde kort en klein in bijzijn van zoontje’

Lil Kleine is zaterdag op Ibiza gearresteerd door de politie na een uit de hand gelopen ruzie met zijn verloofde Jaimie Vaes. Dat vertellen bronnen aan Privé. Daarbij zou niet alleen hun hotelkamer volledig vernield zijn, maar Jaimie behoorlijk gewond zijn geraakt.

Bebloed de lobby binnen

Bronnen vertelden aan het weekblad dat Jaimie, met wie Lil Kleine zoontje Lío deelt, gewond en bebloed de lobby van het hotel waar het koppel verblijft in kwam rennen. Haar kleding zou zijn gescheurd en hun hotelkamer is naar verluidt vernield. Een receptionist zou de politie hebben gewaarschuwd.

Geruchtenstroom

Fawry not Sawry, dé roddelkoning van Instagram, deelde na het opmerkelijke nieuws een aantal opvallende geruchten die hij had ontvangen. Zo zou de Lil Kleine heel erg dronken zijn geweest en zich buitengewoon dominant hebben gedragen. De verwondingen die Jaimie opliep, zouden het resultaat zijn van een wijnfles die Kleine tegen haar hoofd zou hebben geslagen. In de vernielde hotelkamer zou tevens een aanzienlijke hoeveelheid drugs zijn aangetroffen. Op Twitter gaat het gerucht dat zoontje Lío (bijna twee) tijdens het geweld aanwezig zou zijn geweest in de hotelkamer.

Lees ook
Eigen realityserie voor verloofde Lil’ Kleine: Jaimie Vaes geeft inkijkje in decadente levensstijl

‘Het gaat goed met Jaimie’

Agenten hebben de rapper meegenomen naar het bureau. Hij zou nog steeds vastzitten. De manager van de rapper laat aan het ANP weten op de hoogte te zijn van “het voorval”, maar kon nog niet bevestigen wat er is gebeurd. “Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat.” Jaimie zou geen aangifte tegen haar verloofde doen, maar het hotel onderneemt naar verluidt wel stappen tegen Kleine. Foto’s van een gewonde Jaimie die circuleren op internet, hebben volgens de brunette niets met het incident op Ibiza te maken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes)

Bron: ANP, FawryNotSawry | Beeld: HH