Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lil Kleine en gezin na twee maanden ‘quarantaine’ in Dubai terug in Amsterdam

Lil Kleine en gezin na twee maanden ‘quarantaine’ in Dubai terug in Amsterdam

Lil Kleine en gezin na twee maanden ‘quarantaine’ in Dubai terug in Amsterdam

Lil Kleine is na bijna twee maanden in de Verenigde Arabische Emiraten terug in Nederland. Woensdag arriveerde hij met zijn verloofde Jaimie Vaes en hun zoontje Lío weer op Schiphol, zo meldt de rapper op Instagram.

Bubbels in business class

Tijdens zijn vlucht deelde de rapper vanuit de business class meerdere updates in zijn Stories. Zo dronk hij een glaasje bubbels en had zijn zoontje alle ruimte voor een dutje. Bij aankomst op schiphol was er privévervoer geregeld van het vliegtuig naar zijn eigen auto. Overigens een nieuw exemplaar – een peperdure Mercedes – die bij thuiskomst op de rapper stond te wachten. Eenmaal thuis ging er nogmaals een fles champagne open om de thuiskomst te vieren. Het smaakte vast bijzonder #lekkerpik.

Kritiek op vakantie vieren

Lil Kleine vertrok half maart met zijn gezin naar Dubai voor een vakantie. Dat kwam hen op flinke kritiek te staan, omdat ze slechts luttele momenten voordat het Nederlandse kabinet strengere maatregelen invoerde om het coronavirus in te dammen, op het vliegtuig stapten. Vervolgens was er dagelijks in Instagram Stories te zien hoe heerlijk ze vakantie vierden. Ze kregen massages, reden rond in een peperdure Rolls Royce waar tassen met geshopte items ingeladen werden door personeel, zonden zalig aan het zwembad en dineerden feestelijk in luxe restaurants. Ook deelden ze selfies met ‘virtuele mondkapjes’ op, Instagramfilters van maskers met designerprints van onder meer Louis Vuitton en Gucci.

‘Hard gewerkt voor vakantie’

Dat die actie niet gewaardeerd werd, begrepen ze echter niet. Een geïrriteerde Jaimie liet weten dat ze vond dat ze prima recht hadden op deze al lang geplande vakantie na een periode van hard werken. “Lieve mensen, wat een oordelen en ongevraagde meningen krijgen wij toch weer over ons heen. Inderdaad, mijn gezin en ik zijn op vakantie, die allang gepland stond voordat iemand überhaupt van het COVID-19 virus had gehoord. Mijn partner heeft het afgelopen jaar heel hard gewerkt en na een lange tijd konden we eindelijk met ons gezinnetje weg om te genieten van een weekje rust”, schreef ze in Instagram Stories.

In Dubai in ‘quarantaine’

De verloofde van Jorik Scholten, zoals Kleine echt heet, vond dat iedereen zich met zijn eigen zaken moest bemoeien. “Wij vieren hier vakantie met vele andere gezinnen, die hier ook de restricties moeten ondervinden die zijn opgelegd om verdere virusverspreiding te voorkomen.” Jaimie vroeg zich af of het afzeggen van hun vakantie, zoals veel anderen hebben gedaan vanwege de virusuitbraak, volgers wel tevreden had gesteld. “Als wij onze vakantie hadden afgezegd en vervolgens thuis waren gebleven… Was het dan wel goed geweest voor jullie? En hadden jullie dan wel een keer jullie commentaar voor je gehouden? Of mag iedereen voor zich weten hoe hij/zij deze aankomende tijd doorbrengt en zorgt voor een veilige omgeving voor zijn/haar eigen gezin?”

Situatie onderschat

Begin april liet Kleine weten de situatie onderschat te hebben. “We hadden nooit verwacht dat alles zou sluiten. Er is niets te beleven: de restaurants zijn dicht, de stranden gesloten, en vanaf acht uur ’s avonds mag je hier de straat helemaal niet meer op”, aldus Kleine tegen Grazia. Ook Jaimie liet van zich horen: “Ik heb de situatie onderschat. Velen met mij, denk ik, vooral mensen van onze leeftijd. Mensen zien ons hier lekker in het zonnetje op een tropische plek, maar beseffen niet dat wij ook gewoon thuis moeten blijven. […] Voor ons is het ook een heel andere vakantie geworden dan we voor ogen hadden.”

Lees ook
De feestvreugde is voorbij: zoontje Lil’ Kleine geveld door koorts

Koorts

Tijdens hun vakantie zat de schrik er nog even goed in toen Lío dagenlang koorts kreeg. “Dan ga je je toch zorgen maken. Ik heb vanmiddag dus voor de zekerheid de dokter gebeld, maar die stelde me gerust dat het erbij hoort, omdat zijn tandjes doorkomen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Beach baby

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Twinning met m’n favorietje ?

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Samen uit, samen thuis ?

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Instagram | Beeld: BrunoPress