Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat gebeurde er écht tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes? Ooggetuige deelt álle details

Wat gebeurde er écht tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes? Ooggetuige deelt álle details

Wat gebeurde er écht tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes? Ooggetuige deelt álle details

Afgelopen weekend werd Lil Kleine (26) op Ibiza in de boeien geslagen, op verdenking van het mishandelen van zijn verloofde Jaimie Vaes (31). Maandag werd de rapper voorgeleid aan de rechter op het Spaanse eiland, die de zaak seponeerde. De voormalige ‘The Voice of Holland’-coach is inmiddels weer op vrije voeten, maar wat heeft zich nu precies afgespeeld in het hotel waar Jorik – zoals Lil Kleine echt heet – en Jaimie verbleven? Een ooggetuige vertelt in detail over het heftige incident.

Verstopt in hotelkamer

Volgens de bron zou Jaimie door Lil Kleine mishandeld zijn, waarna ze rond 23.30 uur om een taxi zou hebben gevraagd bij de receptie van het hotel. Zo’n twee uur later verscheen de Spaanse politie bij het hotel om op zoek te gaan naar de rapper. “Hij verstopte zich in een van de hotelkamers”, aldus de ooggetuige tegenover Shownieuws.

Deur geforceerd

De politie zou uiteindelijk geholpen zijn door het personeel van het hotel. “Na een tijdje klopten ze op een van de deuren en deed een vrouw open”, vervolgt de bron. De vrouw in kwestie zou hebben gezegd dat zij Lil Kleine niet kende, maar navraag zou doen bij haar kamergenoten. “Vervolgens sloot ze de deur en klonken er even later rare geluiden. Toen er opnieuw op de deur werd geklopt en de vrouw na een minuut niet opendeed, forceerde de politie de deur.”

Illegale feestjes

Volgens de ooggetuige had iedereen zich in kasten en achter gordijnen verstopt, en vonden er illegale feestjes plaats in de hotelkamers. Uiteindelijk werd Lil Kleine daar in de kraag gevat. “Hoewel we een grote mond hadden verwacht omdat hij eerder heel luidruchtig en onbeschoft was, zei hij nu niks en stond hij te trillen op zijn benen”, verklaart de insider. “Voor ze hem zijn handboeien omdeden, vroeg hij of hij vrij zou mogen als Jaimie haar aanklacht in zou trekken. Toch namen ze hem mee, omdat geweld tegen vrouwen erg serieus wordt genomen in Spanje. Later werd in hun kamer veel gebroken glas en bloed gevonden.”

Kritiek Top Notch

Maandag kwam er veel kritiek op Top Notch, het platenlabel waarbij Lil Kleine aangesloten is. Sommige mensen op sociale media viel het verschil op tussen de snelheid waarmee Top Notch cliënt Bilal Wahib liet vallen nadat deze in opspraak raakte omdat hij een jongen online vroeg zijn piemel te laten zien, terwijl het na het incident van Jorik angstvallig stil bleef.

Lees ook
Lil Kleine weer vrij na mishandeling, felle kritiek op platenlabel: ‘Waar is nu jullie politiek correcte ontslag?’

Opnames realityshow stilgelegd

Discovery+, die de realityshow van Jaimie produceert, heeft wél van zich laten horen. “Naar aanleiding van het nieuws van ons talent Jaimie Vaes hebben wij besloten om de opnames van de serie voorlopig te onderbreken. Wij blijven Jaimie helpen en ondersteunen, zoals wij doen bij al onze talenten”, stelt een woordvoerder. Vaes was bezig met haar tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane, dat eerder dit jaar begon op de streamingdienst.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, ANP | Beeld: Brunopress