Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Over en uit? Management Lil’ Kleine reageert op geruchten over relatiebreuk

Over en uit? Management Lil’ Kleine reageert op geruchten over relatiebreuk

Over en uit? Management Lil’ Kleine reageert op geruchten over relatiebreuk

De relatie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zou in zwaar weer verkeren. Het gerucht werd aangewakkerd omdat de twee al tijden geen romantische foto van elkaar hebben geplaatst op social media én harder bewijs: ze volgen elkaar niet meer op Instagram. Nu het nieuws als een lopend vuurtje door showbizzland gaat, komt er een officiële reactie van Kleine’s management.

Twijfelachtige reactie

“Altijd leuk om te zien hoe het internet zich ontwikkelt op dit soort gebieden. Maar ze zijn gewoon nog volledig happy bij elkaar hoor, voor zover ik weet. Niks aan de hand dus”, laat zijn management weten aan RTL Boulevard. Een breuk wordt dus ontkend, al valt de reactie niet per se enorm overtuigend te noemen. Is er echt niks aan de hand, of wordt er geprobeerd de gemoederen te sussen?

Opvallende timing

De geruchten komen vlak na de terugkeer van Kleine en zijn gezin uit Dubai, waar ze twee maanden in ‘quarantaine’ zaten wegens de coronacrisis. Wellicht heeft die gekke periode een zware tol geëist op hun relatie. Ondertussen zijn ook Jaimie’s posts en Stories verdacht. Bij een bikinifoto van zondag geeft ze aan “klaar te zijn voor Ibiza 2020”. Nu lijkt de kans klein dat ze tijdens de coronacrisis naar Ibiza is gevlucht, al doet een andere foto van diezelfde dag wel weer vermoeden dat Jaimie richting de Spaanse zon vertrokken is. Daarop bevindt ze zich duidelijk in het buitenland, samen met Lío op een gehuurd beach bike. In haar Stories zagen we een dj-mengpaneel, horen we dancemuziek en wordt er druk gewapperd met een Pacha-waaier, van één van de bekendste clubs op het Spaanse eiland. Ze lijkt veel tijd te spenderen met vrienden als Koen Kardashian, Jorik is in geen velden of wegen te bekennen.

Opvallende timing

Daarnaast valt uit Lil’ Kleine’s jongste hit Jongen van de straat op te maken dat het echt niet alleen maar koek en ei is tussen de twee. Een stukje van de tekst: “Je bent al vaker weggelopen. Soms terecht, maar soms niet nodig. De spanning is al om te snijden en dat gevoel wil ik niet meer.” En: “Terug naar waar wij ooit begonnen. Kan daar alleen maar over dromen. Zonder onweer, zonder donder.” In het refrein zingt Kleine: “Laat me niet gaan. Ik ben een jongen van de straat, als je mij hier achterlaat.”

Ouderwetse rolverdeling

Vorige week vertelde Kleine aan tafel bij Beau nog dat de verdeling van de huishoudelijke taken thuis redelijk ouderwets is. Hij zorgt voor inkomsten, Jaimie zorgt voor ‘papa’ en zoon Lío. “Mijn vrouw doet heel veel en die doet dat heel goed.” Toen Beau ervan uitging dat hij zich niet aan het verschonen van luiers waagt, verdedigde de rapper zich: “Als er tien op een dag vervangen worden, heb ik er twee of één gedaan, en heeft zij er negen gedaan. Ze houdt wel net zo goed rekening met mij als ik met haar, maar ze zegt wel af en toe: hé pik, nu doe jij het effe.”

Lees ook
Van Dubai naar ‘you, bye’? ‘Lil Kleine en verloofde Jaimie Vaes uit elkaar’

Verloving

De rapper en Jaimie zijn al samen sinds 2017. In augustus 2018 vroeg Lil’ Kleine zijn vriendin ten huwelijk tijdens haar verjaardagsfeestje op Ibiza. Hun huwelijk zou in 2019 plaatsvinden, maar werd een jaar uitgesteld vanwege gezinsuitbreiding datzelfde jaar. In het voorjaar van 2019 werd zoontje Lío Zion geboren. Over ongeveer twee weken viert het ventje zijn eerste verjaardag. Dat het in 2020 van een huwelijk komt valt ook te betwijfelen, aangezien grootse festiviteiten niet mogelijk zijn door de coronacrisis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ibiza season 2020 ✔️ Readyyyyy ??

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?♥️

Een bericht gedeeld door ?????? ?????? ???? (@jaimievaes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Back in town ??

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Drie jaar geleden bracht ik ‘ALLEEN’ uit, een album geschreven vanuit mezelf als individu, in de wereld van roem, rijkdom en aandacht, nog onwetend van wat ware (onvoorwaardelijke) liefde kan doen voor een mensenleven. Drie jaar later kijkt die jongen van de straat terug op de periode sinds het laatste album en zie ik hoe die jongen die ooit alleen was, nu echt alles heeft wat hij nooit had kunnen dromen. Alles wat voor altijd genoeg is. Opgesloten en wel, met dit nieuwe leven die me opnieuw de wereld leert ontdekken, met een mama die nu voor twee mannen de ruggengraat vormt. Hoe jullie ‘JONGEN VAN DE STRAAT’ ontvangen vult m’n hart met warmte en doet me dromen over dagen dat we weer samen mogen komen. Tot die tijd gun ik jullie geluk en gezondheid. Hou je cirkel klein en zorg dat je de liefde die je hebt en met je mee draagt kan richten op hen die je compleet maken, de gene waarvan je je een leven zonder niet voor wilt stellen. JS

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress