Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Foto’s: Jaimie Vaes bezoekt – met Estelle Cruijff aan haar zij – rechtbank op Ibiza na mishandeling

Foto’s: Jaimie Vaes bezoekt – met Estelle Cruijff aan haar zij – rechtbank op Ibiza na mishandeling

Foto’s: Jaimie Vaes bezoekt – met Estelle Cruijff aan haar zij – rechtbank op Ibiza na mishandeling

Er zijn niet alleen beelden van rapper Lil Kleine (26) gemaakt bij de rechtbank op Ibiza, ook zijn verloofde Jaimie Vaes (31) is er gespot. Gesteund door goede vriendin Estelle Cruijff bezocht ze het hof, nadat ze in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld zou zijn door haar toekomstige man.

Verklaring

Jaimie Vaes, die inmiddels weer in Nederland is, legde maandag een verklaring af in de rechtbank. RTL Boulevard heeft foto’s van hoe zij, met Estelle aan haar zij, het gebouw op het Spaanse eiland verlaat. Estelle heeft Jaimie wellicht opgevangen nadat zij haar hotel na afloop van de mishandeling verliet. De blondine is mogelijk nog steeds de eigenaresse van het appartement dat zij afgelopen april noodgedwongen te koop zette.

Aangifte

Jaimie heeft bij de politie aangifte gedaan van het heftige voorval dat de pers zondagavond bereikte. Ze zou door haar verloofde, die eigenlijk Jorik Scholten heet, zijn aangevallen in hun hotelkamer in de feeststad Sant Antoni. Ze zei door haar partner te zijn geslagen, maar geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. Naar verluidt was dit met een fles op haar hoofd. Ook zou hij haar smartphone hebben vernield. Op Twitter gaat het gerucht dat zoontje Lío tijdens het geweld aanwezig was in de hotelkamer. De aanhouding van Lil Kleine gebeurde zondagochtend vroeg rond 03.00 uur.

Verstopt voor de politie

Wat er zich precies allemaal heeft afgespeeld in het hotel, waar Jaimie volgens ooggetuigen bebloed de lobby in kwam rennen, is niet bekendgemaakt. Wel heeft een bron die aanwezig was in het hotel een boekje open gedaan over de gebeurtenissen. De rapper zou zich na het voorval onder meer in één van de hotelkamers hebben verstopt voor de politie. “Voor ze hem z’n handboeien omdeden, vroeg hij of hij vrij zou mogen als Jaimie haar aanklacht in zou trekken. Toch namen ze hem mee, omdat geweld tegen vrouwen erg serieus wordt genomen in Spanje. Later werd in hun kamer veel gebroken glas en bloed gevonden”, aldus de ooggetuige. Maandag kwam de rapper vrij na een nacht in een Spaanse cel. De zaak is voorlopig geseponeerd.

Lees ook
Lil Kleine weer vrij na mishandeling, felle kritiek op platenlabel: ‘Waar is nu jullie politiek correcte ontslag?’

Relatie

Op de social media-accounts van zowel Jaimie als Jorik zijn alle foto’s van en met elkaar sinds gisteren verdwenen. De twee kennen elkaar inmiddels al zo’n twaalf jaar en vormen sinds vijf jaar een stel. In 2018 ging de rapper voor Jaimie op z’n knieën, het jaar daarop werd hun zoontje Lío geboren. Hun huwelijk is vanwege het coronavirus al meer dan een jaar uitgesteld. In 2020 gingen er al eens geruchten rond over een relatiebreuk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: STORY | Beeld: Peter Smulders