Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lars Veldwijk reageert op haatberichten na verschijnen realityshow Monica Geuze

Lars Veldwijk reageert op haatberichten na verschijnen realityshow Monica Geuze

Lars Veldwijk reageert op haatberichten na verschijnen realityshow Monica Geuze

Inmiddels staat de eerste aflevering van ‘Like Monica’ op Videoland. Aan het begin van haar realityserie vertelt Monica Geuze (25) onder meer over de ruzie die ze zou hebben met haar ex Lars Veldwijk (28), wat mogelijk veroorzaakt was doordat ze weer aan het daten was. De voetballer laat het echter niet over zich heen lopen en probeert de boel recht te trekken met twee uitgebreide posts op Instagram.

Like Monica

Naar eigen zeggen heeft Lars veel negatieve reacties ontvangen na het verschijnen van de eerste aflevering van Like Monica. Veldwijk zegt gekwetst te zijn door dingen die in de realityserie worden verteld door zijn ex. Zo vertelt de vlogger onder meer dat ze momenteel geen contact heeft met de voetballer, die op dit moment in Zuid-Korea woont vanwege zijn voetbalcarrière, en suggereert dat dat komt omdat zij een nieuwe man heeft leren kennen.

‘Geldwolf’

“Ik weet al drie maanden dat Monica aan het daten is en heb daar nooit, maar dan ook nooit een probleem van gemaakt”, schrijft de 28-jarige voetballer donderdag op Instagram. Veldwijk zegt wakker te hebben gelegen van alle berichten die hij kreeg naar aanleiding van de uitzending. Hij werd daarin onder meer uitgemaakt voor geldwolf en een slechte vader voor de dochter die hij met Geuze heeft.

Toekomst kinderen

Veldwijk geeft toe dat hij het liever ook anders had gezien. “Het liefst had ik hier gewoond met m’n kinderen als een familie, maar helaas loopt niet alles altijd zoals je wil. “Ook is deze stap voor mij financieel niet onbelangrijk, dat zal ik nooit ontkennen, maar ik zit hier aan de andere kant van de wereld om m’n droom waar te maken en voor de toekomst van m’n kinderen te werken.”

Geen perfecte vader

“Later in de serie zal ik zelf te zien zijn en hoop ik dat jullie kunnen zien wat voor vader ik ben, en nee, niet de perfecte, maar ik doe wel elke dag m’n best om die te worden”, geeft Lars zijn volgers nog mee. Hij sluit af: “Ik hoop dat jullie dit respecteren en gaan genieten van de afleveringen van de serie!”

De tekst gaat verder onder de posts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve mensen, gister is de eerste video online gekomen van like Monica, Ik heb heel veel reacties & berichten gekregen na dit en gelukkig waren er veel positief maar ook een heleboel negatief! Er zijn een paar dingen gezegd in de aflevering die mij als persoon hebben gekwetst en waardoor ik dit kwijt wil! Ik zelf zal persoonlijk nooit slecht praten over de moeders van m’n kinderen in het openbaar of online, alleen leven we helaas in een wereld waar tegenwoordig alles online moet! Ik gun ze op recht al het geluk en liefde in de wereld! Monica en ik zijn nu 5 maanden uit elkaar, wat nooit makkelijk is als er een kind in het spel is en ook een gezamenlijk huis, we proberen het zo goed mogelijk te doen voor ZL en dat gaat nog met vallen en opstaan, hoe er aan het begin in de aflevering over me gesproken word, heeft mij verbaasd! Ik weet al 3 maanden dat Monica aan het daten is en heb daar nooit maar dan ook nooit een probleem van gemaakt! Ik wist op het moment dat ik vertrok naar Korea dat dit moment een keer ging komen! Ik heb tot gister ( de eerste aflevering) nooit z’n naam geweten of maar ook iets uitgezocht! Het enige wat ik altijd heb aangegeven aan Monica is zodra zij iemand in het leven bij ZL wil laten ik daar graag van op de hoogte wil zijn en wil weten wie dat dan zou zijn. Ook word het verwoord alsof ik naar Korea ben gevlucht.. of berichten dat ik een geldwolf zou zijn en niks om m’n kinderen zou geven. Mensen begrijp alsjeblieft dat je als voetballer niet altijd een keuze hebt waar je maar kan gaan voetballen.. en dat dit altijd een droom van mij is geweest om de wereld te zien, andere culturen te ontdekken en mooie ervaringen op te doen! Tuurlijk had ik ook alles anders willen zien en het liefst hier gewoond met m’n kinderen als een familie maar helaas loopt niet alles altijd zoals je wilt. Iemand die in het leger zit en op uitzending moet voor 6 maanden maakt die gene toch ook niet meteen een slechte vader? Ook is deze stap voor mij financieel niet onbelangrijk, dat zal ik nooit ontkennen, maar ik zit hier aan de andere kant van de wereld om m’n droom waar te maken en voor de toekomst van m’n kinderen te werken! Zie m’n volgende post voor vervolg❤

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik hoop in deze tijd, waar toch al veel te veel negativiteit is en waar de wereld een veel groter probleem heeft en wat de hele wereld op dit moment stil heeft gelegd, we wat positiever kunnen zijn naar elkaar en elkaar kunnen steunen in deze moeilijke tijd! Elk huisje heeft z’n kruisje, niemand is perfect, ik niet, Monica niet en zo heeft iedereen wel ze dingen! Maar elke dag probeer ik te leren om een beter persoon te zijn, en betere vader en een beter mens! Later in de serie zal ik zelf te zien zijn en hoop ik dat jullie kunnen zien wat voor vader ik ben, en nee niet perfect maar doe wel elke dag m’n best om die te worden! Zo ook Monica, met vallen en opstaan maar we doen ons best op onze manier! Ik heb dit vannacht geschreven omdat ik niet kon slapen door alle berichten die ik heb ontvangen, ik hoop dat jullie beseffen wat dit met mensen kan doen! Het is makkelijk om iets snel naar iemand te typen vanaf je telefoon, maar geloof me, je ziet maar 1/10 van het leven en een bericht kan soms pijnlijk aankomen! Ik heb me een lange tijd stil gehouden, omdat ik me wil focussen hier in Korea op m’n carriére en het voetbal. Ik hoop dat jullie dit respecteren en gaan genieten van de afleveringen van de serie! ??❤️

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Daten

In Like Monica vertelt de vlogger – na een breuk van vijf maanden met Lars – weer aan het daten te zijn. Ze meldde zich dus aan voor de dating-app Raya die alleen leden toestaat die rijk en succesvol zijn, en zo heeft ze Robbert leren kennen. Vriendin Danique Bossers, eigenaresse van kledingmerk Most Wanted, vertelt in het programma dat zij Robbert kende doordat hij haar ooit winkelpanden heeft laten zien. Dat doet dus vermoeden dat de nieuwe date van Monica makelaar is.  

Zuid-Korea

Eind 2019 besloten Monica en Lars na een relatie van zo’n drie jaar uit elkaar te gaan. Niet veel later koos de voetballer ervoor om zijn sportcarrière te vervolgen in Zuid-Korea en tekende voor twee seizoenen bij een club in Azië. Daarvoor voetbalde hij in Nederland bij Sparta Rotterdam. “Het is zo’n raar en dubbel gevoel”, zei de vlogger eerder over zijn vertrek. “We waren natuurlijk al gewoon uit elkaar, maar hij is wel Zara-Lizzy’s vader. Ik weet niet zo goed hoe ik ermee om moet gaan. Ik gun Lars zijn carrière en ik hoop dat hij er het beste van maakt daar, maar het heeft natuurlijk wel veel consequenties voor mij en onze dochter”

Lees ook
Monica Geuze is aan het daten en heeft (daarom?) ruzie met haar ex-vriend Lars 

Kinderen

Monica en Lars hebben samen een dochter: Zara-Lizzy. Zij kwam in juli 2018 ter wereld. Uit een eerdere relatie heeft Veldwijk nog een zoon: Mason.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

????

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram