Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lieke van Lexmond betreurt ‘onnodige ophef’ rondom Rituals

Lieke van Lexmond betreurt ‘onnodige ophef’ rondom Rituals

Lieke van Lexmond betreurt ‘onnodige ophef’ rondom Rituals

Lieke van Lexmond (40) vindt het jammer dat cosmeticabedrijf Rituals vorig jaar een interview offline haalde. Rituals kreeg online veel kritiek omdat Lieke en haar zus Jetteke kristisch geweest zouden zijn over coronavaccinaties. Als gevolgd hiervan verwijderden ze snel het interview met de zussen van hun website. 

Onnodige ophef

Op deze gebeurtenis blikt Lieke terug in talkshow Op1 afgelopen vrijdag. “Dat was natuurlijk een soort panieksprong, wat jammer was want dat zorgde voor onnodige ophef”, vertelt ze. Lieke benadrukt dat het bekende cosmeticabedrijf de samenwerking nooit heeft beëindigd. “Sterker nog: we gaan weer een heel mooie nieuwe samenwerking met elkaar aan”, voegt ze toe.

Lees ook
Lieke van Lexmond wéér in opspraak: Moonsisters verkochten nep edelstenen

Moon Calender

Ook vindt Lieke dat ze onnodig veel kritiek kreeg op haar Moon Calender, die te koop is bij Rituals. Ze zou hierop medische adviezen delen, maar dat is volgens Lieke niet waar. “Dat geven wij niet. Ik ben geen arts, ik ben geen dokter. Dat is helemaal niet aan de orde”, stelt Lieke bij Op1.

Volgens Lieke is het ‘allemaal uit z’n verband getrokken’. “Helaas zijn daar heel veel media ingedoken en hebben die het veel groter gemaakt dan het was”, besluit ze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress