Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lieke van Lexmond: “Ik moet voetbal leuk gaan vinden”

Lieke van Lexmond: “Ik moet voetbal leuk gaan vinden”

Lieke van Lexmond: “Ik moet voetbal leuk gaan vinden”

Lieke van Lexmond is in verwachting van haar tweede zoontje en zou in april dus drie mannen in huis hebben. Er zijn natuurlijk vele voordelen aan een mannenhuishouden, maar met één ding heeft ze het wel een beetje moeilijk. “Ik moet voetbal leuk gaan vinden, daar kom ik niet onderuit met jongens.”

Lieke van Lexmond denkt dat ze met drie mannen in haar huis niet gaat kunnen ontkomen aan sporten. De 34-jarige presentatrice beviel namelijk in 2014 al van een zoontje Vik en er is momenteel nog een jongetje onderweg. Lieke zal zich in de toekomst dus meer moeten bezighouden met jongensdingen dan met haren doen en nagels lakken. Maar daar heeft de actrice helemaal geen probleem mee: “We kunnen straks stoere, ondernemende vakanties kiezen met z’n allen.”

Mannenfamilie

Of ze dan niet liever een meisje in de familie zou gehad hebben? “Mijn zus heeft twee zoons, mijn broer heeft een zoontje, ik straks twee jongens. We maken alleen maar jongens. Ik geniet ervan, het zijn net allemaal broers”, zei Lieke. Wanneer ze haar terugkeer zal maken naar televisie weet ze nog niet. “Vik was heel makkelijk, daar had ik mazzel mee”, zei ze over haar eerste zoontje. “Maar ik denk dat het met twee kindjes thuis wat pittiger is en ik echt even mijn draai moet vinden. Ik kijk gewoon hoe het loopt.”

Lees ook: