Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leuk nieuws: Monique Westenberg lanceert eigen feestdagencollectie met Kruidvat

Leuk nieuws: Monique Westenberg lanceert eigen feestdagencollectie met Kruidvat

Leuk nieuws: Monique Westenberg lanceert eigen feestdagencollectie met Kruidvat

De feestdagen staan weer bijna voor de deur. Kruidvat heeft daarom samen met Monique Westenberg een exclusieve collectie ontworpen, perfect voor de feestdagen. 

Monique Westenberg x Kruidvat

Patty Brard had al een leuke collectie bij de Kruidvat, maar de drogisterij heeft nu weer een andere BN’er gestrikt. Niemand minder dan Monique Westenberg heeft samen met Kruidvat een collectie ontworpen. De exclusieve collectie bevat allemaal feestelijke items om cadeau te doen tijdens de feestdagen (of om lekker voor jezelf te houden). De collectie bestaat onder andere uit feestelijke damesmode, haar- en beauty-accessoires en comfortabele loungewear. Ook zitten er leuke artikelen voor dieren bij en interieuritems met leuke prints, waaronder plaids en kussens.

Monique is zelf razend enthousiast over de samenwerking: “December is voor mij als kerstkind een geweldige feestmaand. Dit jaar extra speciaal vanwege mijn eigen gevarieerde collectie bij Kruidvat. Ik ben ongelofelijk trots op het eindresultaat. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik zelf ben en ik wens jullie hele fijne feestdagen!”. Het is een limited edition collectie, dus wees er snel bij!

Lees ook
Monique moest kinderwens opgeven door breuk met André: ‘Ik wist dat ik geen kinderen meer zou krijgen’

De Kruidvat-collectie van Monique ligt vanaf 14 december in de winkels en is online bij Kruidvat.nl al verkrijgbaar per 12 december.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Kruidvat x Monique Westenberg