Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leuk nieuws voor fans van André Hazes senior: er komt een talentenjacht volledig in André-thema

Leuk nieuws voor fans van André Hazes senior: er komt een talentenjacht volledig in André-thema

Leuk nieuws voor fans van André Hazes senior: er komt een talentenjacht volledig in André-thema

Goed nieuws voor fans van André Hazes senior. Er komt namelijk een nieuwe zangwedstrijd die volledig in het teken staat van deze volkszanger. SBS6 is druk bezig met een nieuw programma genaamd Hazes is de Basis, vertelde Rachel Hazes vol trots aan RTL Boulevard

Hazes is de Basis

Rachel Hazes vertelde exclusief aan RTL Boulevard dat SBS6 met een talentenprogramma komt. In Hazes is de Basis zullen 24 artiesten tegen elkaar strijden en diverse hits van André Hazes senior ten gehore brengen. De liedjes van André senior zullen wel in een nieuw jasje worden gestoken, verklapt Rachel.

Er zullen een aantal grote namen meedoen aan de show. Onder andere Guus Meeuwis, Tino Martin, de 3JS en Trijntje Oosterhuis zullen te zien zijn in het programma. Rachel is zelf ook betrokken bij de show, ze zal achter de schermen meewerken aan de talentenjacht. “Ik doe niks. Ik maak video’s met de artiesten en de line-up hebben we een beetje met z’n allen bedacht. In de show zelf zeg ik wat, maar ik doe zelf niets muzikaals.”

Of André Hazes junior ook mee gaat doen met het programma is onbekend. Vanaf volgende week zullen de opnames voor Hazes is de Basis plaatsvinden in Club Panama in Amsterdam.

Lees ook
Dit staat er volgens een paragnost in de sterren geschreven voor André Hazes in 2022

Liefdesleven Rachel

Het liefdesleven van Rachel Hazes is momenteel ook onderwerp van gesprek. De weduwe van André senior lijkt het heel gezellig te hebben met Klaas Otto, de oprichter van motorbende No Surrender. Klaas is vrij berucht en werd beschuldigd van zware mishandeling, afpersing én het witwassen van een luttele 1,3 miljoen euro. Uiteindelijk heeft Klaas drie jaar en vier maanden in detentie gezeten.

“We hebben het gezellig samen. Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten”, liet Rachel aan Story weten. De tijd zal het leren of Rachel en Klaas officieel een relatie met elkaar aangaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress