Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leuk babynieuws: Simon en AnneMarie Keizer ouders geworden van tweede kindje

Leuk babynieuws: Simon en AnneMarie Keizer ouders geworden van tweede kindje

Leuk babynieuws: Simon en AnneMarie Keizer ouders geworden van tweede kindje

Zanger Simon Keizer (37) en zijn vrouw AnneMarie (36) zijn gisteravond trotse ouders geworden van hun tweede kindje. Dat laat de zanger weten op Instagram, waar hij een prachtig kiekje plaatst van hemzelf, AnneMarie en hun pasgeboren zoontje.

21-12-‘21

Het kindje is geboren op een prachtige datum. Zo schrijft Simon: “Op 21-12-’21 om 18.48 uur mochten wij onze kerngezonde zoon JOA op deze wereld verwelkomen! 💙 Omdat hij maar liefst 8,5 pond weegt, is het niet onlogisch dat mama het nog wel zwaar heeft. ik zal je de details besparen. 😉 Los van dat fysieke deel lopen we over van geluk! Dromen komen uit.”

Tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Kiki Keizer kijkt uit naar komst broertje of zusje: ‘Mama, ik ga heel lief zijn voor de baby’

Tweede kindje

Het stel heeft nog een dochtertje, Kiki (4). De wens voor een tweede kindje begon op te spelen toen Kiki twee jaar was. Echter liet de zwangerschap ook nog even op zich wachten. Zo schreef AnneMarie afgelopen zomer op Instagram: “Na een maand of acht voelde ik onzekerheid en angst. Zouden we het wel nog een keer mee mogen maken? Het gegeven dat we onze allerliefste Kiki al in ons leven hebben, verzachtte het gevoel wel. Maar de wens voor een tweede kindje was niet kleiner dan voor een eerste. Door dit alles zat ik verre van lekker in m’n vel.”

AnneMarie schrijft dat ze fitter wilde worden. Ze heeft haar dieet veranderd en aangevuld met bijpassende supplementen. Ze lette op haar slaap en minderde met alcohol. “Of dat nou de perfecte oplossing was, weet je natuurlijk nooit, maar ook mentaal deed dat een hoop met me. En toen was daar die dag van een positieve test!”, aldus AnneMarie op haar Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress