Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vriend Maxime Meiland treedt voor het eerst in schijnwerpers: Leroy over zwangerschap én hun relatie

Vriend Maxime Meiland treedt voor het eerst in schijnwerpers: Leroy over zwangerschap én hun relatie

Vriend Maxime Meiland treedt voor het eerst in schijnwerpers: Leroy over zwangerschap én hun relatie

Waar Maxime (25) volop ín de schijnwerpers staat door ‘Chateau Meiland’, staat haar geliefde Leroy Molkenboer (29) liever achter de camera. Toch heeft de cameraman nu voor het eerst een groot interview gegeven, in het kader van de zwangerschap van zijn vriendin. Hij vertelt onder meer hoe hij het vindt om vader te worden én doet een (stapelverliefd) boekje open over Maxime.

Vriend Maxime Meiland

Hoewel Leroy de spotlights eerder liever vermeed, kan hij er nu bijna niet meer omheen. Intussen kent iedereen hem immers wel, zo merken zijn oud-collega’s van Radio 538 op. “Ja, ja, zo voelt het niet”, aldus Maxime’s vriend in een gesprek met Frank Dane. “Maar het is wel bijzonder.”

Geplande zwangerschap

Leroy vertelt dat het “geweldig” voelt om vader te worden. “We weten het natuurlijk al een aantal weken, maar gisteren kwam het hoge woord eruit. Ja, het was zeker gepland. Ik heb haar een jaar geleden leren kennen toen ik in het chateau was. We hebben toen contact gehouden en in augustus kregen we een relatie.”

De ware

Tijdens het interview wordt nog eens duidelijk hóe dol Leroy is op Maxime. “Zij is alles voor mij”, begint hij over zijn relatie. “Jullie kennen mij. Ik was altijd vrijgezel, genoot altijd van het leven en ging altijd naar feestjes, totdat je de ware tegenkomt. Zo voelt zij voor mij. Het is een onwijs leuke en lieve meid en je kan er heel erg mee lachen.”

Forever together

Ook vertelt Leroy nog nooit eerder verliefd te zijn geweest, en dat hij ervan overtuigd is dat hij en Maxime voor altijd bij elkaar blijven. “Ik ben niet van plan om bij haar weg te gaan en zij hopelijk ook niet bij mij”, vertelt de vader in spe. “We zien elkaar best wel veel, ook al woont zij nog in Hengelo en ik in Hoofddorp. Daar komt snel verandering in.” Maxime en Leroy hebben namelijk onlangs samen een huis gekocht in Noordwijk en – houd je vast – de kiekjes zijn jaloersmakend.

Meer Leroy in ‘Chateau Meiland’

Of Leroy ook meer te zien zal zijn in de afleveringen van Chateau Meiland? “Ik ben zelf cameraman dus ik ben gewend achter de schermen, maar ik kan alvast een ding verklappen: jullie gaan me wel iets vaker zien in de serie. Leuk hè?”

Lees ook
‘Wat goéééd’: familie Meiland reageert dolenthousiast op zwangerschap Maxime

In de wolken

Sinds de zomer van 2020 heeft Maxime een relatie met haar vriend Leroy, een van de cameramannen van Chateau Meiland. De blondine liet eerder al weten klaar te zijn voor gezinsuitbreiding met haar geliefde. “Ik zou graag kinderen willen met Leroy”, zei ze onlangs tegen Story. “Hij is de vader van mijn kind.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_)

Bron: Mediacourant.nl | Beeld: Brunopress, Instagram