Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zijn Marco en Leontine wéér uit elkaar? Bronnen spreken van definitieve breuk

Zijn Marco en Leontine wéér uit elkaar? Bronnen spreken van definitieve breuk

Zijn Marco en Leontine wéér uit elkaar? Bronnen spreken van definitieve breuk

Leontine Borsato zat niet stil in de periode dat ze gescheiden was van Marco Borsato. Zo is ze bijzonder innig geweest met vrouwenversierder Otto Klein, de ‘George Clooney van het Gooi’ en tevens de huidige liefde van Monique des Bouvrie. Er gaan momenteel geruchten dat Marco en Leontine wéér uit elkaar zijn naar aanleiding van de beschuldigingen van seksueel misbruik. 

Otto Klein

Modemagnaat Otto Klein, de inmiddels nieuwe liefde van Monique des Bouvrie, is niet alleen graag vanuit zijn bedrijf Collections een verschijning, maar ook daarbuiten. De gescheiden vader wordt in de societywereld zelfs de ‘George Clooney van het Gooi’ genoemd. Dat Otto sporen achterlaat, dat is inmiddels wel bekend. Want volgens insiders heeft Otto een jaar geleden ook nog een korte affaire gehad met Leontine Borsato. Tijdens deze romance, die duurde van eind 2020 tot begin 2021, vond de ex-vrouw van Marco genegenheid, aandacht en intimiteit bij de modemagnaat, laten insiders aan Story weten.

Lees ook
Marco Borsato draagt na jaren zijn trouwring niet meer en dít is waarom

Marco en Leontine

Maar de relatie hield niet lang stand, volgens de Story-bronnen kwam dit doordat Marco Leontine’s hart tóch weer wist te betoveren. Vanaf dat moment hield de affaire met Otto op, en ging het haar alleen nog maar om de zanger. Maar het lijkt er nu toch op dat de realiteit Leontine’s hervonden geluk met Marco heeft beïnvloed.

Story heeft vanuit kringen rond Leontine het bericht gekregen dat het stel voor de tweede keer een punt achter hun relatie heeft gezet. Dit zou alles te maken hebben met de beschuldigingen van seksueel misbruik, waar de zanger onlangs nog voor werd aangeklaagd. En het feit dat Marco zijn trouwring heeft afgedaan en deze heeft vervangen voor de Borsato-gezinsring, zou daar ook alles mee te maken hebben. Volgens de Story-bron zou Leontine niets meer met Marco te maken willen hebben.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress