Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Borsato’s poseren samen voor nieuwe, waardevolle foto: ‘Met de hele familie’

Borsato’s poseren samen voor nieuwe, waardevolle foto: ‘Met de hele familie’

Borsato’s poseren samen voor nieuwe, waardevolle foto: ‘Met de hele familie’

Eerder deze week mocht Mary Borsato, de moeder van Marco, maar liefst 75 kaarsjes uitblazen. Leontine pakte haar moment en feliciteerde haar ex-schoonmoeder met een liefdevolle post op Instagram. Daar bleef het overigens niet bij; die avond was de brunette óók aanwezig op het verjaardagsetentje van Mary en schoof ze aan tafel naast de vader van haar kinderen. Als herinnering aan de mooie avond lieten de Borsato’s zich op de gevoelige plaat vastleggen. De oudste zoon van de oud-geliefden deelt het resultaat op Instagram.

Familiefoto Borsato’s

Op de kiekjes is te zien hoe het gezelschap met z’n allen poseert voor het Amsterdamse restaurant waar Mary haar verjaardag vierde. “Mimi’s 75e verjaardag gevierd met heel de familie. Mijn mensen”, schrijft Luca bij de foto, gevolgd door twee veelzeggende hartjes.

Liefde

Onder de fotoreeks regent het felicitaties voor Mary. Ook valt een volger van Luca één ding op: “Ohhhhh gelukkig, Marco straalt weer! Hopelijk snel weer op het podium”, een uitspraak waar helaas niet iedereen het mee eens is. “Ik dacht juist: Marco lacht wel, maar straalt niet”, antwoordt een andere fan. Jada, de dochter van Marco en Leontine, laat drie hartjes achter onder de plaatjes.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Celebrated Mimi’s 75th birthday with the whole fam yesterday. My people❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato) op

Niet meer samen

Hoewel fans nog altijd hopen op een hereniging tussen beiden, lijkt het erop dat deze er niet in zit voor Marco en Leontine. Na de breuk ging de zanger namelijk bij zijn moeder in Stompetoren wonen, maar onlangs zou hij een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou inmiddels al zijn verkocht. Ook zou Leontine steeds vaker afstand doen van de achternaam ‘Borsato’. Opvallend genoeg gebruikt de brunette op Instagram nog wél de achternaam van de zanger.

Lees ook
Toch geen ‘wereld zonder jou’? Marco en Leontine Borsato samen gespot in Amsterdams restaurant

Een nieuw leven alleen

Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Begin februari kondigden de twee aan uit elkaar te gaan en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Beeld: Brunopress, Instagram