Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nee, je hoeft niet naar huis vannacht: ‘Leontine blijft geregeld bij Marco slapen’

Nee, je hoeft niet naar huis vannacht: ‘Leontine blijft geregeld bij Marco slapen’

Nee, je hoeft niet naar huis vannacht: ‘Leontine blijft geregeld bij Marco slapen’

Hoewel Marco Borsato (54) in het verleden meer dan eens een scheve schaats heeft gereden, weet hij het sinds zijn breuk met Leontine (53) duizend procent zeker: zij is én blijft zijn enige grote liefde. Afgelopen Valentijnsdag schreeuwde de zanger het nog van de daken, middels een romantische – en ietwat ongemakkelijke – post op Instagram. Maar zijn toenaderingspogingen lijken hun vruchten af te werpen; Leontine zou namelijk geregeld bij haar ex-man blijven slapen.

Het is al laat, veel te laat

Afscheid nemen bestaat niet voor Marco en Leontine. Als we Story mogen geloven zoeken de twee elkaar regelmatig op en verblijft ze vaak bij de zanger in zijn penthouse in Alkmaar. “Ze kent daar de weg al bijna net zo goed als in haar eigen huis in het Gooi”, staat er te lezen in het entertainmentblad. Daarnaast zouden vrienden van zowel Marco als Leontine bevestigd hebben dat de zanger alles op alles zet om het hart van zijn grote liefde terug te winnen.

Pril

Volgens Story typeren vrienden van het stel de huidige situatie als “veelbelovend maar pril”. Daarnaast zou Marco zich momenteel vasthouden aan het motto ‘rustig aan, dan breekt het lijntje niet’ – iets wat Leontine wel zou kunnen waarderen.

Echte liefde

Vorige week zouden Leontine en Marco zelfs samen een bezoekje hebben gebracht aan Mary, de moeder van de zanger. Zij vertelde eerder dat nog altijd sprake was van “echte liefde” tussen de twee en ze “nog altijd een team voor de kinderen” vormden. “Marco en Leontine houden nog van elkaar”, vertelde ze aan RTL Boulevard, nadat Marco openlijk zijn liefde verklaarde op Valentijnsdag. Toch zat een verzoening er volgens Mary niet in. “Ze zijn wel echt uit elkaar”, zei ze destijds. Of dat nog steeds het vooruitzicht is, is nog maar de vraag.

Lees ook
Marco en Leontine reageren op verzoeningsgeruchten na foto’s van gezamenlijke ‘logeerpartij’

Turbulente tijd

Marco heeft een heftig jaar achter de rug. Begin 2020 kwam naar buiten dat hij kampte met een burn-out, een maand later bleek dat de zanger en Leontine na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gingen. Na de scheiding bleven de twee in harmonie met elkaar omgaan, niet in de laatste plaats vanwege hun kinderen Luca (22), Senna (19) en Jada (18). Zo eet Marco geregeld mee bij Leontine en de kinderen en kwam Leontine afgelopen zomer naar het 75e verjaardagsfeest van Marco’s moeder Mary. Bovendien heeft Marco er nooit een geheim van gemaakt dat Leontine toch écht de enige vrouw in zijn leven is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram