Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Leontine Borsato deed onverwachts mee aan The Masked Singer: ‘Deelname was ongemakkelijk’

Leontine Borsato deed onverwachts mee aan The Masked Singer: ‘Deelname was ongemakkelijk’

Leontine Borsato deed onverwachts mee aan The Masked Singer: ‘Deelname was ongemakkelijk’

Leontine Ruiters leeft momenteel een leven buiten de schijnwerpers. Er is veel ophef over Marco Borsato en de aangifte van seksueel misbruik. Sindsdien houdt Leontine zich stil en is ze afwezig op sociale media. Toch was ze te zien in de oud en nieuw-special van The Masked Singer, waar ze ironisch genoeg het nummer ‘Womanizer’ song. 

Uitspraak

Leontine, die verstopt zat in een champagnepak, vertelde tijdens The Masked Singer: “Het is een bewogen jaar geweest met ups en downs, maar nu bubbelt en tintelt dit flesje weer als vanouds”. Die uitspraak doet vele vermoeden dat de opnames van de show al een tijdje geleden waren, nog voor de aangifte tegen Marco Borsato.

RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens heeft dat nog geprobeerd uit te zoeken, maar dat was tevergeefs. Hij gaat ervan uit dat Leontine die uitspraak na het vermeende misbruik niet meer zou doen. “Ik dacht: dat vind ik wel een beetje straf uitgedrukt als je weet wat er nu allemaal gaande is.”

Ongemakkelijk

Volgens Rob was het nogal raar dat Leontine ‘gewoon’ aan het programma meedeed. “Ik moet zeggen dat ik het wel heel ongemakkelijk vond dat Leontine uit het pak kwam”, vertelt hij in RTL Boulevard. “Ik denk ook niet dat zij had meegedaan als de opnames waren geweest, nadat al het nieuws over Marco Borsato naar buiten was gekomen. Maar ja, het stond nou eenmaal op tape.”

Lees ook
Dit is wat paragnost Woolthuis over Marco Borsato voorspelt in het nieuwe jaar

Scherpe randjes

Maar ondanks alles liet Rob ook weten dat hij het wel een geslaagd optreden vond. “Wat dat betreft haalde het ook wel iets van de scherpe randjes af.”

Ook op Twitter werd en hier en daar wat gespeculeerd over de verschijning van Leontine in het programma. Zo werd er gedacht dat de keuze van het lied een sneer was naar Marco, die waarschijnlijk meer dan één affaire heeft gehad tijdens zijn huwelijk met Leontine. En ook vroegen velen zich af of de opnames inderdaad niet al een tijdje geleden waren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: GettyImages