Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Liefde voor schoonmoeder na scheiding nog steeds even groot: Leontine deelt mooie woorden voor Mary Borsato

Liefde voor schoonmoeder na scheiding nog steeds even groot: Leontine deelt mooie woorden voor Mary Borsato

Liefde voor schoonmoeder na scheiding nog steeds even groot: Leontine deelt mooie woorden voor Mary Borsato

Leontine (52) en Marco Borsato (53) kondigden begin dit jaar aan ieder hun eigen weg te gaan. De zanger pakte zijn koffers en trok tijdelijk bij zijn moeder in, terwijl zijn voormalige geliefde in hun huis in Het Gooi bleef wonen. Ondanks de breuk heeft Leontine nog altijd een bijzondere band met Mary, haar ex-schoonmoeder.

Verjaardag Mary Borsato

Op Vaderdag zette ze Marco al in het zonnetje en nu slaat Leontine haar ex-schoonmoeder ook niet over. “Lieve Mimi, gefeliciteerd met je verjaardag”, begint de brunette bij een foto van Mary. “Dikke verjaardagskus van ons allemaal. Love you.”

Complimenten voor Leontine

Volgers feliciteren de moeder van Marco massaal, maar hebben bovendien alleen maar lovende woorden over voor Leontine. “Wat een lief berichtje”, reageert een fan. Een ander is het daar volkomen mee eens: “Wát lief”. Een echte Borsato-fan wil nog iets anders kwijt bij het kiekje. “Gefeliciteerd, ik hoop nog steeds op een verzoening… jullie zijn een prachtig gezin.”

Lees ook
Voor altijd verbonden: mooie woorden voor Marco Borsato van Leontine op Vaderdag

Een nieuw leven alleen

Marco en Leontine trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Na de breuk woonde Marco maandenlang bij zijn moeder in Stompetoren, maar onlangs zou hij een gigantisch penthouse hebben gekocht in Alkmaar. Leontine bleef achter in de gezinswoning in Het Gooi, maar zou ook plannen maken voor een nieuw start op een andere plek. De gezamenlijke villa zou inmiddels al zijn verkocht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve Mimi, gefeliciteerd met je verjaardag, dikke verjaardagskus van ons allemaal ? #loveyou

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Beeld: Brunopress, Instagram