Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgers Leonie ter Braak liggen dubbel om herkenbare foto’s: ‘Alsof ik in de spiegel kijk’

Volgers Leonie ter Braak liggen dubbel om herkenbare foto’s: ‘Alsof ik in de spiegel kijk’

Volgers Leonie ter Braak liggen dubbel om herkenbare foto’s: ‘Alsof ik in de spiegel kijk’

Leonie ter Braak (39) heeft een tweetal eerlijke kiekjes op Instagram gedeeld, waar menig vrouwelijke volger zich in kan vinden. Los van de herkenbaarheid die de foto’s oproepen, weet de presentatrice veel lachers op de hand te krijgen met haar post.

Eerlijke foto’s Leonie ter Braak

Op het sociale medium deelt Leonie twee foto’s van de zijkant van haar lichaam. Het ene plaatje laat zien hoe haar buik eruit ziet als ze ‘m inhoudt; op de andere afbeelding is-ie in ontspannen staat te zien. “Of ik haal de hele dag geen adem of ik ontspan”, schrijft de blondine erbij, gevolgd door de hashtags #choices en #menstruation.

Herkenbaar

De lachende emoji stromen binnen onder de post van Leonie. “Hahaha, zo herkenbaar”, reageert een fan. Actrice Tina de Bruin, die gelijktijdig met Ter Braak meedeed aan Wie is de Mol?, laat weten het ook weleens mee te maken. “Het is alsof ik in de spiegel kijk”, aldus de brunette. “Waarom, vraag je je af hè! Om je nog extra fijn te voelen in zo’n periode denk ik”, voegt een andere volger er nog gekscherend aan toe.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Of ik haal de hele dag geen adem of ik ontspan? #choices #menstruation ?

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

Pesterijen

Eerder dit jaar gaf Leonie ter Braak een openhartig interview in het tijdschrift JAN. Hierin vertelde ze in het verleden te maken te hebben gehad met “snoeiharde pesterijen”. Dat had alles te maken met gevoelens die ze had voor een meisje, wat ze opbiechtte in een brief. “Ik dacht dat die gevoelens wederzijds waren, maar dat bleek niet zo te zijn, toen ik ontdekte dat mijn brieven door de halve school waren gelezen. Diep in Twente was er 27 jaar geleden weinig tolerantie jegens meisjes die op meisjes verliefd werden. Dus ik was ‘die vieze pot’ en werd het mikpunt van snoeiharde pesterijen.”

Lees ook
Leonie ter Braak werd ‘snoeihard gepest’ om eerste liefde: ‘Ik was ‘die vieze pot”

Gelukkig gezin

Na die ene keer heeft Leonie nooit meer gevoelens gehad voor een vrouw, zo vertelde ze in hetzelfde interview. “Wel duurde het na die eerste keer heel lang voordat ik überhaupt weer iets van verliefdheid heb ervaren. Ik had de deksel zo op mijn neus gekregen, ik keek wel uit natuurlijk”, zei ze toen. Inmiddels is Ter Braak al ruim dertien jaar gelukkig met haar vriend Floris Koch, met wie ze in november 2013 zoon James kreeg. In oktober kwam daar nog een jongetje bij, Valentijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Net even iets te hard een zoen geven omdat je eigenlijk je kind het liefst wil opeten. ❤️

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Safari ?? ????

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

Beeld: Brunopress, Instagram