Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Laura Ponticorvo over kraamtranen na bevalling: ‘Gebroken maar ook heel gelukkig’

Laura Ponticorvo over kraamtranen na bevalling: ‘Gebroken maar ook heel gelukkig’

Laura Ponticorvo over kraamtranen na bevalling: ‘Gebroken maar ook heel gelukkig’

Laura Ponticorvo (35) beviel een aantal dagen geleden – na een heftige zwangerschap – van haar eerste kindje: dochtertje Giulia. Het kleine meisje kwam zes weken te vroeg ter wereld, waardoor moeder en dochter nog een tijdje in het ziekenhuis moeten blijven. Waar de realityster nu vooral last van heeft? Dat zijn de zogenaamde baby blues op de trouwdag van haar en haar man Ryan Rijger. 

Drie jaar getrouwd

Laura postte vrijdag een foto van haar en haar man Ryan Rijger en liet weten dat ze twee die dag drie jaar getrouwd zijn. “Vandaag precies drie jaar geleden zijn wij getrouwd in Italië op een magische plek genaamd Villa Giulia. Het moment dat wij het landgoed opliepen voelde we aan alles dat dit onze plek zou zijn”, vertelt de brunette.

Dochter Giulia

“Nu, drie jaar later hebben wij onze eigen Giulia al mogen vasthouden, onze prachtige sterke dochter, onze liefdes baby, het meisje waarvan we wisten dat wanneer we vijf jaar getrouwd zijn en we terug zouden gaan naar onze magische plek Villa Giulia”, gaat ze verder. We moeten zeggen, zo’n naamreferentie is ontzettend schattig.

Baby Blues

En zoals bij veel net bevallen vrouwen, heeft ook Laura last van de bekende baby blues, ofwel, kraamtranen. Emotions are everywhere. “Ik ben de hele dag aan het huilen en er gieren zo ongelooflijk veel emoties door mijn lichaam heen”, laat ze weten. “Kortom, ik ben gebroken maar tegelijkertijd heel gelukkig, maar kan het ook nog steeds allemaal niet echt geloven wat er nu in zo’n korte periode is gebeurd.”

De tekst gaat verder onder de post. 

Ziekenhuisopname

De realityster liet eerder deze week via Instagram weten dat ze in het ziekenhuis was opgenomen vanwege een zwangerschapsvergiftiging. Met zes weken voor de uitgerekende datum, zou er worden geprobeerd de bevalling uit te stellen tot 37 weken. Het kindje zou daardoor nog wat kunnen groeien, maar dat blijkt helaas niet gelukt. Laura liet weten dat ze zelf ook nog niet beter is. “Helaas ben ik nog niet beter, dus alles loopt even heel anders dan gewenst natuurlijk. We blijven door vechten.”

Lees ook
Laura Ponticorvo bevalt 6 weken te vroeg van een dochter en geeft haar bijzondere naam

Hobbelige weg

Voor de bekendmaking van de zwangerschap hebben Laura en Ryan haar man een video gemaakt, daarbij schreef Laura over haar zwangerschapsworstelingen. “Het was een hobbelige weg die papa en mama hebben afgelegd samen maar het was het allemaal waard. We wachten geduldig op je en kunnen niet wachten om je straks vast te houden en nooit meer los te laten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders