Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lady Gaga hoofdact Super Bowl?

Lady Gaga hoofdact Super Bowl?

Lady Gaga hoofdact Super Bowl?

De jaarlijkse American football-finale in februari krijgt zó veel publiciteit, dat iedere artiest er wel wil optreden! Eerder stonden tijdens de pauze van de Super Bowl al onder anderen Beyoncé, Bruno Mars, Justin Timberlake, Prince, Bruce Springsteen, U2, The Rolling Stones, Coldplay en Katy Perry op het podium. En nu wordt er gefluisterd dat Lady Gaga in 2017 de gelukkige is. 

Lovende woorden
De 30-jarige zangeres gooide eerder al hoge ogen toen ze afgelopen februari tijdens de pauze van de Super Bowl het Amerikaanse volkslied zong. De optredens van de andere artiesten die dag kregen minder lovende kritieken. Ook kreeg de zangeres met de spraakmakende looks veel lovende reviews over haar live-optreden tijdens de Oscar-uitreiking afgelopen februari. Zij zong toen het nummer Till it Happens to You, dat genomineerd was voor een gouden beeldje.

Perfect Illusion
De timing zou perfect zijn, want Lady Gaga bracht eerder deze week totaal onaangekondigd, na drie jaar, een nieuwe single uit. Via haar sociale media lanceerde de blondine plots deze single, Perfect Illusion genaamd. Of Lady Gaga écht de hoofdact van de Super Bowl zal zijn, is nog niet officieel bevestigd. Wel zei een woordvoerder: ‘We zijn in gesprek met diverse grote artiesten, maar zijn blij dat het evenement zo leeft onder de mensen.’

Bekijk en beluister hieronder de nieuwe single van Lady Gaga.

Bron: Telegraaf, Instagram, YouTube

Lees ook: