Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kylie Minogue wil niet trouwen voor invoering homohuwelijk Australië

Kylie Minogue wil niet trouwen voor invoering homohuwelijk Australië

Kylie Minogue wil niet trouwen voor invoering homohuwelijk Australië

Zangeres Kylie Minoque (48) is gelukkig in de liefde met haar vriend Joshua Sasse (28) en zou dan ook graag in het huwelijksbootje stappen. Toch wil ze het ja-woord nog niet geven. En de reden is erg bijzonder, want de zangeres vertelt pas te willen trouwen wanneer het homohuwelijk legaal is in haar thuisland Australië.

Niet eerder trouwen
“Ik wilde iedereen ook namens haar laten weten dat wij niet trouwen voordat deze wet is ingevoerd in Australië”, zei Joshua donderdag. Hij is een Britse acteur en was te gast bij een Australische tv-show. “Ik kan er gewoon niet bij dat ik wel mag trouwen met diegene van wie ik hou en dat een ander dat niet mag vanwege zijn seksuele geaardheid.”

Homorechten
Joshua heeft zich aangesloten bij de Say ‘I Do’ Down Under-campagne, die opkomt voor homorechten en pleit voor het homohuwelijk in Australië. Onder andere Sia, Kelly Ripa en Margot Robbie zetten zich in voor het legaal maken van het homohuwelijk in Australië. Op Twitter liet Kylie Minogue weten het volmondig eens te zijn met haar vriend Joshua.

Bron: Telegraaf, Twitter.

Lees ook: