Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Blij babynieuws: Kylie Jenner blijkt zwanger van tweede kindje

Blij babynieuws: Kylie Jenner blijkt zwanger van tweede kindje

Blij babynieuws: Kylie Jenner blijkt zwanger van tweede kindje

Leuk babynieuws vanuit ’the city of Angels’ – Los Angeles: volgens nieuwsmedium Page Six zouden meerdere bronnen aan hen bevestigd hebben dat Kylie Jenner (24) voor de tweede keer in verwachting zou zijn van haar vriend Travis Scott (30). 

Kylie Jenner zwanger

Er is vanuit Kylie en Travis zelf nog niks bevestigd, maar verschillende bronnen die dicht bij de familie staan, hebben het nieuws wél bevestigd. In 2018 kreeg Kylie haar eerste kindje met Travis, dochtertje Stormi Webster (3). Caitlyn Jenner, Kylie’s vader, liet donderdag al weten dat ze weer een kleinkind zou krijgen, maar wilde nog niet zeggen wíe er dan in verwachting was. Weer een andere bron liet weten dat de hele familie erg blij is met het nieuws.

Geen verrassing

Dat Kylie Jenner nu echt weer zwanger zou zijn, komt voor velen niet als een grote verrassing. Er werd namelijk al eens eerder over gespeculeerd en het is al tijden bekend dat de jongste Kardashian-Jenner-zus er graag een broertje of zusje voor Stormi bij wilde. In 2020 vertelde ze aan Harpers Bazaar: “Mijn vrienden vragen er heel vaak om. Ze zijn gek op Stormi en ik voel zeker de druk om haar nog een broertje of zusje te geven, maar ik heb geen concrete plannen.”

Lees ook
Kylie Jenner neemt ‘mini me’ heel letterlijk: Stormi verkleed als ‘Kylie’ voor Halloween

Knipperlichtrelatie

Dat Travis ook de vader van Kylie’s tweede kindje is, komt ook niet zomaar uit de lucht vallen. De twee hebben al een aantal jaar een knipperlichtrelatie en zijn volgens verschillende bronnen ook regelmatig samen. Logisch misschien als je een dochtertje samen hebt, maar foto’s liegen er niet om en laten zien dat er waarschijnlijk wel iets meer speelt dan alleen maar co-parenting. De twee zouden naar verluidt een open relatie hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress