Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Koningshuis deelt nieuwe foto’s ter ere van Amalia’s 18e verjaardag

Koningshuis deelt nieuwe foto’s ter ere van Amalia’s 18e verjaardag

Koningshuis deelt nieuwe foto’s ter ere van Amalia’s 18e verjaardag

Vandaag is het feest, want onze knappe kroonprinses Amalia mag 18 kaarsjes uitblazen. Een speciale dag, zeker omdat ze vanaf vandaag officieel koning Willem-Alexander mag opvolgen als staatshoofd. Het Koningshuis deelt een paar prachtige foto’s van de toekomstige koningin ter ere van haar 18e verjaardag.

Amalia 18 jaar

De kroonprinses heeft een glamoureuze shoot gedaan in paleis Huis ten Bosch. In een van de prachtige zalen in het paleis zijn de foto’s gemaakt. De prinses draagt een prachtige halflange, rode jurk van MaxMara met chique hakken. Op andere foto’s draagt Amalia een zwarte jurk met gouden details van LaDress. Wauw, de prinses ziet eruit om door een ringetje te halen. Bekijk een deel van de foto’s hieronder.

Naast dat de prinses 18 kaarsjes mag uitblazen, wordt ze vandaag ook officieel binnengeleid bij de Raad van State. Dit betekent dat ze in de balzaal van paleis Kneuterdijk zal worden beëdigd als bijzonder lid van dit belangrijke adviesorgaan van het kabinet. Het is de bedoeling dat ze aanwezig zal zijn bij vergaderingen, zodat ze zich kan voorbereiden op haar taken die ze krijgt als ze koningin wordt. We wensen prinses Amalia een prachtige 18e verjaardag toe!

Lees ook
Wauw: zo zal prinses Amalia eruit zien als ze 50 jaar oud is

Amalia 18

RVD – Frank Ruiter

Amalia 18

RVD – Frank Ruiter

Amalia 18

RVD – Frank Ruiter

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: AD.nl | Beeld: RVD – Frank Ruiter