Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kritiek van kijkers op Linda de Mol in ‘Ladies night’: ‘Laat Merel haar ding doen’

Kritiek van kijkers op Linda de Mol in ‘Ladies night’: ‘Laat Merel haar ding doen’

Kritiek van kijkers op Linda de Mol in ‘Ladies night’: ‘Laat Merel haar ding doen’

Merel Westrik is in haar nopjes met haar Net5-talkshow Ladies night. Net als Linda de Mol, die iedere week als ‘vriendin’ van de show op de bank ploft. Over Merel nauwelijks een slecht woord, maar kijkers zijn minder te spreken over Linda zelf.

‘Laat Merel haar ding doen’

Volgens critici neemt Linda steeds de regie over. “Laat Merel haar ding doen”, klinkt het bijvoorbeeld. Een ander schrijft: “Laat Linda gewoon weg. Steeds het programma overnemen. Merel is echt goed en kan het programma maken.” En: “Linda de Mol steeds weer op de bank bij Ladies Night is toch een beetje als je moeder die mee gaat naar de disco. Genoeg andere interessante vrouwen, toch?”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Niet iedereen negatief

Gelukkig kunnen andere kijkers de serieuze én vrolijke verhalen van Linda wel waarderen. “Ik blijf Linda toch echt een leuke vrouw vinden”, schrijft iemand. “Met Linda vind ik Ladies Night erg leuk. Punt”, maakt een ander duidelijk. Ook het programma zelf wordt gewaardeerd.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Olcay in ‘Ladies Night’ open over alcoholgebruik, lof én kritiek van kijkers

Minder kijkers

Ladies Night trapte drie weken geleden met 378.000 kijkers af. Veelbelovende cijfers, maar twee weken later schakelden nog maar 202.000 kijkers naar de talkshow. Voorafgaand aan de eerste uitzending liet Linda de Mol weten “de vlag uit te hangen” met meer dan 300.000 kijkers, maar een lichte depressie zou krijgen als het 200.000 of minder zou zijn. Daar komt het nu wel akelig dichtbij… Laten we hopen dat Merel toch nog een loyale groep aan de buis gekluisterd kan houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram