Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gezin Lil’ Kleine onder vuur om luxe vakantie tijdens coronacrisis (maar snapt zelf probleem niet)

Gezin Lil’ Kleine onder vuur om luxe vakantie tijdens coronacrisis (maar snapt zelf probleem niet)

Gezin Lil’ Kleine onder vuur om luxe vakantie tijdens coronacrisis (maar snapt zelf probleem niet)

Vlak voordat het Nederlandse kabinet strengere maatregelen invoerde om het coronavirus in te dammen, stapten Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes met hun zoontje Lío op het vliegtuig voor een luxueuze vakantie in Dubai. Terwijl de hele wereld binnenblijft om het virus te killen, vertrekken zij vrolijk naar de zon. Een actie die op weinig steun van hun volgers kan rekenen, al begrijpen ze zelf écht niet wat het probleem is.

Lak aan de maatregelen

Op Instagram Stories is te zien dat ze massages krijgen, rondrijden in een peperdure Rolls Royce waar tassen met geshopte items ingeladen worden door personeel, zonnen aan het zwembad en feestelijk dineren in luxe restaurants. Dat het stel juist nu op vakantie is gegaan naar Dubai (wat inmiddels niet meer mogelijk is), zorgt voor veel negatieve reacties. Daar snappen de rapper en zijn verloofde echter geen bal van.

‘We konden eindelijk met ons gezinnetje weg’

Jaimie is helemaal klaar met de kritiek en vindt dat ze prima recht hebben op deze al lang geplande vakantie na een periode van hard werken. “Lieve mensen, wat een oordelen en ongevraagde meningen krijgen wij toch weer over ons heen. Inderdaad, mijn gezin en ik zijn op vakantie, die allang gepland stond voordat iemand überhaupt van het COVID-19 virus had gehoord. Mijn partner heeft het afgelopen jaar heel hard gewerkt en na een lange tijd konden we eindelijk met ons gezinnetje weg om te genieten van een weekje rust”, schrijft ze in Instagram Stories.

Zonvakantie bijna misgelopen

Het had niet veel gescheeld of het gezin had helemaal niet op vakantie gekund. “Een dag later en wij waren niet meer ons vakantie bestemming ingekomen.” De verloofde van Jorik Scholten, zoals Kleine echt heet, vindt dat iedereen zich met zijn eigen zaken moet bemoeien. “Wij vieren hier vakantie met vele andere gezinnen, die hier ook de restricties moeten ondervinden die zijn opgelegd om verdere virusverspreiding te voorkomen.”

‘Hadden we thuis moeten blijven’

“De simpele oordelen zijn altijd makkelijk, helemaal naar mijn vriend. Maar misschien is het niet altijd zo zwart op wit als dat het lijkt… Als wij onze vakantie hadden afgezegd en vervolgens thuis waren gebleven.. Was het dan wel goed geweest voor jullie? En hadden jullie dan wel een keer jullie commentaar voor je gehouden? Of mag iedereen voor zich weten hoe hij/zij deze aankomende tijd doorbrengt en zorgt voor een veilige omgeving voor zijn/haar eigen gezin?”

Neem je verantwoordelijkheid

Nou Jaimie, dat was inderdaad een betere beslissing geweest. Wereldwijd mogen mensen hun huis niet uit, worden grenzen en luchtruimen gesloten en blijven vliegtuigen aan de grond. Dat is niet voor niets. Door naar de andere kant van de wereld af te reizen in deze crisistijd breng je niet alleen jezelf, maar ook anderen in gevaar. Al helemaal als je eenmaal in Dubai ook nog eens shopt, dineert en in openbare ruimtes relaxt alsof er niets aan de hand is. De twee hebben een voorbeeldfunctie, dus zouden hun verantwoordelijkheid moeten nemen.

Lees ook
Lil’ Kleine rekent af met alle geruchten rondom zijn vertrek bij ‘The Voice of Holland’

Lekker praktisch, virtuele designer-mondkapjes

Meer voorzorgsmaatregelen dan een Instagram-filter van virtuele Gucci- en Louis Vuitton-mondkapjes lijkt het stel niet te nemen tegen besmetting en verspreiding. Eén ding is duidelijk: als de wereld het op korte termijn gaat winnen van het virus, is het niet dankzij deze twee…

lil kleine coronavirus

lil kleine coronavirus

lil kleine coronavirus

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Instagram Stories | Beeld: BrunoPress