Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gravin Eloise van Oranje onder vuur: ‘Ze verkoopt gratis gekregen tasjes gewoon door’

Gravin Eloise van Oranje onder vuur: ‘Ze verkoopt gratis gekregen tasjes gewoon door’

Gravin Eloise van Oranje onder vuur: ‘Ze verkoopt gratis gekregen tasjes gewoon door’

Waar ze als ‘gravininfluencer’ met haar volgers door het dak gaat, slaat ze nu de plank mis. Het verkopen van tasjes op haar tweede Instagramaccount, waar ze wel vaker kleding en accessoires die te koop staan op zet, kan niet iedereen waarderen.

KLM tasjes

Op de foto’s is te zien dat ze tasjes van het merk Jan Taminiau verkoopt. Daar is niks geks aan zou je denken, ware het niet dat deze gratis door de KLM uitgedeeld worden als je vliegt met business class.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CLOTHES FROM ELO ✨ (@clothes_eloisevoranje)

Kritiek

De inmiddels bekende ‘influencer’ vraagt minimaal 5 euro voor een tasje. Al snel regent het negatieve reacties onder het bericht. ‘Heb ze zelf ook gekregen via KLM. Lijkt me wel zo fair om het er even bij te vertellen.’ En: ‘Hahahahaha gratis tasjes verkopen, jij bent echt een clown. Lekker gratis krijgen en net als ‘Poen van Vollenhoven’ eraan verdienen’, zijn nog maar een paar van de vele nare berichten.

Lees ook
Zoon Peter R. De Vries reageert voor het eerst na overlijden van zijn vader

Slim ondernemen

Toch zijn er ook mensen die voor Eloise opkomen. ‘Zoveel mensen verkopen deze tasjes op MP en Vinted en nog veel meer wat ze gratis hebben gekregen. Omdat het Eloise van Oranje is mag het niet? Laat haar toch lekker en je bent niet verplicht om het te kopen hè?’ En: ‘Heerlijk, dit heet ondernemen. Van 0 euro geld maken. Niets mis mee. Go girl’, zo klinkt het.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress