Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Koninklijke familie reageert op gelekte babynaam Meghan en Harry

Koninklijke familie reageert op gelekte babynaam Meghan en Harry

Koninklijke familie reageert op gelekte babynaam Meghan en Harry

De spanning is om te snijden, want vandaag de dag kunnen we letterlijk op ieder moment te horen krijgen dat Meghan Markle is bevallen. De geruchtenmolen draait dan ook al een tijdje op volle toeren, want gedacht wordt dat het zelfs al gebeurd is, gezien er een ambulance gespot is voor haar stulpje

Wat nu vooral het gesprek van de dag is onder fans van het Britse koningshuis, is de naam van de kleine spruit. En ze denken vrij zeker te weten hoe het kind van Harry en Meghan gaat heten, dankzij een foutje in de website van de royals.

Gereserveerd

De fans ontdekten dat je als je prince-arthur, prince-alexander of prince-james achter de koningshuis-URL zet, je terug komt op de homepage. En bij andere namen zou je page not found krijgen. Fans hebben dat opgevat als potentiële namen voor de baby die alvast zijn ‘gereserveerd’.

Reactie

Inmiddels heeft het koningshuis gereageerd. Wat best bijzonder is, want dat doen ze bijna nooit op geruchten. Een woordvoerder van het koningshuis heeft laten weten: “Een tijdje geleden hebben we een groot aantal redirects aangemaakt voor verschillende zoektermen. Dit hebben we gedaan om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Andere namen met ‘prince‘ of ‘princess‘ ervoor zullen hetzelfde resultaat opleveren.”

Lees ook:
Zoete videobeelden: Meghan Markle voelt haar baby schoppen

Geen koninklijke titels

Maar er is nog een reden om het koningshuis te geloven: de baby van Meghan Markle en prins Harry krijgt waarschijnlijk geen prinses- of prinstitel. In de podcast On Heir spraken Omid Scobie en Emily Andrews, koninklijk verslaggevers, ook over de baby. Ze wisten uit bronnen te vertellen dat de hertog en hertogin liever geen koninklijke titels aan hun kinderen willen meegeven.

Ons geduld blíjft dus op de proef gesteld worden…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ELLE.com | Beeld: ANP