Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Máxima op haar mooist: koningshuis deelt prachtige privéfoto’s ter ere van 50e verjaardag koningin

Máxima op haar mooist: koningshuis deelt prachtige privéfoto’s ter ere van 50e verjaardag koningin

Máxima op haar mooist: koningshuis deelt prachtige privéfoto’s ter ere van 50e verjaardag koningin

De week begint met slingers, taart en ballonnen in Paleis Huis ten Bosch, want koningin Máxima viert vandaag haar vijftigste verjaardag. Het koningshuis heeft daarom drie nieuwe foto’s van haar gepubliceerd, die – extra bijzonder – geschoten zijn door niemand minder dan koning Willem-Alexander.

Koningin Máxima jarig

Op het officiële Instagramaccount van het Koninklijk Huis zijn de kiekjes gedeeld. “De foto’s zijn begin deze maand gemaakt door de koning in de tuin van Paleis Huis ten Bosch”, staat te lezen in het bijschrift.

Geen groot feest

Helaas zit een uitgebreid feest er vanwege de coronamaatregelen niet in voor koningin Máxima. “We zullen wachten tot betere tijden. Je wilt het natuurlijk met zoveel mogelijk vrienden en familie vieren, maar dat kan natuurlijk niet”, zei Máxima afgelopen dinsdag in de Keukenhof in Lisse, waar ze een bijeenkomst over muziekonderwijs op basisscholen in de regio’s Zuid-Holland en Zeeland bijwoonde. Het belangrijkste op haar verjaardag vindt de koningin “dat ze ouder mag worden en dat ze gezond is.”

Verrassing Willem-Alexander?

Of de koning, met wie de koningin sinds 2002 getrouwd is en dochters Amalia, Alexia en Ariane deelt, maandag ook een verrassing in petto voor haar heeft is de vraag. Willem-Alexander wilde daar woensdag tijdens de opnames van Máxima’s verjaardagsconcert in Koninklijk Theater Carré niets over verklappen. “Dat is geheim”, lachte hij.

Lees ook
Dus zó ziet onze koningin Máxima eruit zonder make-up

Muziekonderwijs

De koningin vierde haar verjaardag vorige week al met een tour door Nederland. Op verschillende plekken werden nieuwe muziekakkoorden gesloten zodat steeds meer basisscholieren structureel muziekonderwijs krijgen. Iets waar Máxima zich als erevoorzitter van de stichting Meer Muziek in de Klas al jaren voor inzet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram