Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stiekem spieken: koningin Máxima heeft een geheim Instagram-account om dochters in de gaten te houden

Stiekem spieken: koningin Máxima heeft een geheim Instagram-account om dochters in de gaten te houden

Stiekem spieken: koningin Máxima heeft een geheim Instagram-account om dochters in de gaten te houden

Waar gravin Eloise als een ware ‘gravinfluencer’ door het leven gaat, kampen de Oranje-prinsessen Amalia, Alexia en Ariane met meer restricties rondom social media. Toen prinses Alexia een nieuwe hobby vond in TikTok, bleek dit maar van korte duur. Is nu niemand van het gezin meer op social media te vinden? Zeker wel! Wat blijkt? Koningin Máxima zou accounts hebben op zowel TikTok, als Instagram. En daar heeft de koningin een goede reden voor.

Máxima’s geheime accounts

De accounts die de koningin op de platformen heeft, zijn wel geheim. Marc van der Linden (51) laat weten in RTL Boulevard dat Máxima het account eigenlijk vooral om één specifieke reden heeft. “Dat is vooral om haar dochters in de gaten te houden.” Of Máxima de accounts stiekem ook gebruikt om te liken, reageren en te posten… dat blijft helaas gissen.

Vogel

De koningin kan natuurlijk niet op social media onder haar eigen naam, want dat zou binnen de kortste tijd ontdekt worden. “Ze heeft de naam van een vogel gekozen die heel hoog boven een bepaald gebied hangt, maar ontzettend goede ogen heeft en zelfs een muisje kan zien lopen.” Hmm… laat het raden maar beginnen!

Lees ook
Toen al een prachtige vrouw: zó zag onze koningin Máxima er vroeger uit

Geheim

Dat de prinsessen ook accounts hebben, is inmiddels geen geheim meer. Maar de keuze van de vogel is volgens Marc dan ook niet zomaar gemaakt. “Ze hangt als een moeder boven haar dochters om meteen in te grijpen als het verkeerd gaat.” Van der Linden wil niet onthullen om welke accountnaam het precies gaat, want dan kan koningin Máxima natuurlijk niet meer onder de radar blijven. Stiekem zijn wij wel heel benieuwd hoe het geheime account van de koningin er precies uitziet en wie ze allemaal volgt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Story | Beeld: BrunoPress