Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Koen Kardashian haalt fel uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Wat is jouw grens, Yvonne?’

Koen Kardashian haalt fel uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Wat is jouw grens, Yvonne?’

Koen Kardashian haalt fel uit naar Yvonne Coldeweijer: ‘Wat is jouw grens, Yvonne?’

Onlangs postte Yvonne op haar Instagram story een bericht over Koen Kardashian. Het ging over zijn drugsverslaving, daarvoor is Koen opgenomen in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika. Inmiddels gaat het beter met hem en daar wilde Yvonne wat over kwijt. Haar Instagram Stories vallen bij Koen alles behalve goed.

Ongepast

“Straalt!” typt Yvonne in haar story met een foto van Koen Kardashian. “Koen moet eigenlijk een programma krijgen waarbij hij op zoek gaat naar nieuwe Amsterdamse vrienden die geen drugs gebruiken. En ja, die zijn er”, ‘grapt’ ze. Ze sluit haar bericht af met een kus emoji.

De ongepaste opmerking kan Koen niet waarderen en dat laat hij duidelijk weten. In een Instagram Story haalt hij uit naar de juicekoningin. “Yvonne. Eigenlijk wil ik je naam niet eens noemen. Om je niet nog meer aandacht te geven,” begint hij. “Weet jij namelijk wel dat je geen idee hebt wat die ‘onschuldige’ posts van jou allemaal veroorzaken? Dat je insinueert dat ik nieuwe vrienden nodig heb, terwijl dezelfde mensen waar jij op doelt mijn leven hebben gered door in te grijpen? Achter de schermen, zoals dat hoort.”

Niet de eerste keer

“Zoals je goed wist kampte ik met mijn verslaving: een mentale ziekte waar ik ook suïcidale gevoelens op na hield. Ik zat in de put. Na het zien van jouw video over mij wilde ik niet meer verder,” vervolgt hij. Het is niet de eerste keer dat Yvonne iets post over Koen. “Dat je mij zo erg aan de publiekelijke schandpaal hebt genageld, terwijl je wist hoe slecht het met mij ging. Onder het mom van ‘hopelijk word je hier wakker door geschud Koen’. Je had geen enkel recht om dit te doen.”

Koen is niet de enige die last heeft gehad van Yvonne en dat laat hij dan ook niet onbesproken. “Wat is jouw grens Yvonne? Al maanden zie ik je mensen terroriseren en niemand doet iets. Ik vind je een naar en gemeen mens en ik kan niet begrijpen hoe jij met jezelf kunt leven. Hou die gratis tips met wie ik zou moeten omgaan lekker voor in je spionnenapp en hou die Ali Expres lookjes voor op Instagram. Laat me met rust. Liefs Koen.”

Lees ook
Monique reageert op geruchten trouwplannen met André (en Yvonne Coldeweijer vindt er ook iets van)

Maandenlange negativiteit

Als laatste legt Koen nog uit waarom hij nu wel aandacht besteed aan Yvonne’s berichten. “1x ok, 2x ok, maar maandenlang negativiteit gaat me te ver. Ik wil die negativiteit gewoon niet meer in mijn leven en ik vind het bizar dat Nederland hiermee wegloopt en iemand zijn zakken vult die haar leven invult met zoveel haat,” sluit hij zijn bericht af. Koens story is al door meerdere mensen gerepost. Onder andere Sarah van Soelen, Anna Nooshin en Jaimie Vaes hebben laten weten dat ze het 100% eens zijn met Koen.

Jaimie Vaes laat in haar repost van Koens bericht weten dat ze ontzettend trots op hem is. “Ontzettend trots op jou, op alles wat je doet en waar je voor staat. Laat niemand, maar dan ook niemand je iets anders wijs maken of je richting bepalen. I love you!”

Ook juicekoning Fawry reageert op Koens post. Hoewel hij zelf ook bezig is met juice vraagt hij zich af wat de mensen vinden van Yvonne en haar opmerkingen. Dat doet hij door middel van een poll. “Zijn jullie het eens met Koen?” zet hij in de poll sticker. Maar liefst 88% van zijn volgers kiest voor de optie ‘Ja ze gaat veel te ver!’. Een minderheid van 12% kiest voor ‘Nee is haar werk’.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress