Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Koen Kardashian geeft update over verslaving: ‘Ik ben er nog lang niet’

Koen Kardashian geeft update over verslaving: ‘Ik ben er nog lang niet’

Koen Kardashian geeft update over verslaving: ‘Ik ben er nog lang niet’

Influencer Koen Pieter van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, geeft via Instagram een update over zijn drank- en drugsverslaving. Momenteel zit Koen in een afkickkliniek in Kaapstad, Zuid-Afrika. Hij laat weten dat het goed met hem gaat, maar ook dat hij nog een lange weg te gaan heeft.

Een paar weken geleden verdween Koen Kardashian van de radar, het was opvallend stil op zijn social media. Via diverse media gingen geruchten dat Koen opnieuw was opgenomen in een afkickkliniek. Nu bevestigt Koen deze geruchten. Donderdagavond plaatste de influencer een statement op zijn Instagram Stories, waarin het volgende te lezen is: “Zes weken geleden ging ik voor de tweede keer in zes maanden tijd naar Zuid-Afrika, om een gevecht te winnen waar ik niet trots op ben. Mijn verslaving.”

Veel gehuild en eenzaam gevoeld

“Ik heb de afgelopen zes weken gestreden als een strijder, mijn trauma’s een plek kunnen geven, met een open geest geluisterd, veel gehuild, me eenzaam gevoeld, maar bovenal: sterk geworden in mijn herstel. Mijn prioriteiten zijn veranderd. Ik heb een andere visie op het leven gekregen, de creativiteit stroomt weer door mijn aderen en ik denk weer helder na.

Mijn emoties en gevoelens voel ik weer, en dat is voor mij ontzettend oncomfortabel, maar dat is oké. Ik ben enorm dankbaar dat ik weer voel hoe pijnlijk dat soms ook is. Ik begin het leven weer te omarmen, wat ook zorgen en angsten met zich meebrengt.”

Lees ook
Koen Kardashian steunt zijn goede vriendin Jaimie Vaes: ‘Genoeg is genoeg’

Vechten tegen de demonen

“Lieve vriendinnen, ik wil via deze weg laten weten dat het goed met me gaat. Ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes die ik heb gekregen. Ik wilde dit delen, omdat ik ooit weer terug moet naar de ‘normale wereld’. Dat gezegd hebbende weet ik dat ik nog een lange weg te gaan heb. Ik heb de eerste stap gezet, maar ik ben er nog lang niet. Daarom blijf ik voorlopig hier in Kaapstad. Om eens niet weg te lopen. Om te voorkomen dat ik terugval. Om te blijven vechten tegen de demonen die ik zo lang heb genegeerd. Stapje voor stapje kom ik dichter bij mezelf. Niet Koen Kardashian, maar Koen Pieter van Dijk.”

Bekijk hieronder het bericht dat Koen op Instagram Stories postte:
Statement Koen Kardashian verslaving

Bron: Instagram Koen Kardashian | Beeld: Brunopress