Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bijna nooit in de schijnwerpers: zo ziet de knappe vrouw van Ali B er dus uit

Bijna nooit in de schijnwerpers: zo ziet de knappe vrouw van Ali B er dus uit

Bijna nooit in de schijnwerpers: zo ziet de knappe vrouw van Ali B er dus uit

Ali B ontkent donderdag dat hij “enige seksuele relatie” met een kandidaat van The voice of Holland heeft gehad of bewust heeft gezocht. Zijn advocaat Bart Swier vertelt donderdag bij Beau dat Ali B de vrouw die aangifte heeft gedaan denkt te herkennen en naar eigen zeggen “seks met instemming” met haar heeft gehad.

“Ali denkt de situatie van de eerste aangifte te herkennen, ook al is het anoniem. Als het de vrouw is van wie hij denkt dat het is dan heeft hij wel seks met haar gehad, absoluut. Maar met volledige instemming van haar”, aldus Swier.

De tweede zaak, grensoverschrijdend gedrag dat naar verluidt heeft plaatsgevonden op een schrijverskamp, herkent Ali B “helemaal niet” volgens zijn advocaat. “Hij heeft geen idee wie dit is.”

Ali B is al jaren getrouwd met Breghje Kommers, de moeder van zijn kinderen. Toch is ze amper in de spotlights te zien, hoewel haar man regelmatig op televisie verschijnt. Of ze nu nog samen zijn na alle commotie, is niet duidelijk.

En hoe ziet zijn (ex)vrouw er nu eigenlijk uit? Ze werkt in ieder geval hard aan SPEC, het evenementenkantoor dat in 2000 werd opgericht.

Privéleven

Even zoeken, maar rechts op de foto is de vrouw van Ali B:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Chapuis (@arlen_3168__stanton)

Kinderen

Samen hebben ze drie zoons gekregen: Nouri Bouali, Amin Bouali en Omar Bouali. Zelf deelt Ali weinig van zijn kinderen op social media. Als hij al een foto plaatst is het met een hartje of andere emoji over hun gezichten heen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ali B (@alibspec)

Bron: Story | Beeld: Brunopress