Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit wil je zien! Zó zag de knappe Songfestival-winnaar Damiano David er vroeger uit

Dit wil je zien! Zó zag de knappe Songfestival-winnaar Damiano David er vroeger uit

Dit wil je zien! Zó zag de knappe Songfestival-winnaar Damiano David er vroeger uit

Damiano David (22), de frontman van de winnende band Måneskin, staat niet alleen bekend om het winnen van het Songfestival, maar ook om zijn looks. Vooral op TikTok is de #damianodavid niet meer te vermijden. Niet alleen zijn outfits en optredens worden geshowd, ook komen er video’s voorbij waarin een nog wel hele jonge Damiano te zien is. Wat een verschil met nu!

Damiano David vroeger uiterlijk

Måneskin werd in 2016 opgericht toen de bandleden allemaal nog op de middelbare school zaten. De zanger is de oudste van het stel en tenslotte nog maar 22 (!) jaar oud. Toch zag de knappe frontman er ‘vroeger’ wel heel anders uit. Tussen de duizenden TikTok video’s duiken af en toe wat pareltjes op van een jonge Damiano. Je zou hem bijna niet herkennen aangezien hij zonder tatoeages en vooral zonder eyeliner op de beelden verschijnt.

Viral op TikTok

Wat een verschil, Damiano!

@maneskin.fans#damianomaneskin #maneskin #howdoesthisturnintothis #turn #inlove #damianodavid♬ original sound – disappointment

Een echte glow up, zoals ze dat hier mooi zeggen.

@abeautifulplacetoliveinGlow up ? #damiano #damianomaneskin #damianodavid #maneskin #maneskinofficial #hot #glowup #foryoupage #foryou #perte♬ This to this – Hisokaswildcard???⛓?

Damiano kon vroeger geen eens rustig televisie kijken.

@cate.ridolfiQuesto video mi spezza haha? #måneskin #maneskin #damianodavid #damianomaneskin #perte♬ suono originale – cate??

De eerste beelden van de band.

@everybody.rockMåneskin ~ Dernière Danse (2016) #eurovision2021 #maneskin #damianomaneskin #victoriamaneskin #thomasmaneskin #ethanmaneskin♬ suono originale – idk

Winst voor Italië

Het was de eerste keer in 31 jaar dat een Italiaanse act er met de winst vandoor ging bij het Europese muziekfestijn. De band sprong een gat in de lucht en nam de Songfestival-trofee in Rotterdam in ontvangst met de woorden: “Rock and Roll never dies!“.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: TikTok, Gettyimages